29.10.2019
Tarjous

Öljypisteen vuosihuollolla huoletta matkaan!

Öljypisteen kattavalla Vuosihuolto-paketilla varmistat autosi kunnollisen toiminnan.
Alt

Huoltoon kuuluu moottoriöljyn (hinta sisältää max. 4 litraa öljyä) ja öljynsuodattimen vaihdon lisäksi mm. seuraavat tarkastukset: Ilmansuodattimen, raitisilmasuodattimen, polttoainesuodattimen kunto. Jäähdytinnesteen pakkaskestävyys ja määrä. Jarru-ja kytkinnesteen kiehumispiste ja määrä. Lasinpesunesteen täyttö veloituksetta ja sulkien kunnon tarkistus. Akun kunto ja elinikä prosentteina. Sytytystulppien kunto. Moottorin ja vaihteiston öljyvuotojen tarkistus. Vaihteistoöljyn (peräöljyjen) määrän ja kunnon tarkistus.  Alustan kunnon, murrosnivelten suojakumien ja  pakoputkiston tarkistus. Jarrupalojen ja levyjen kuluneisuuden tarkistus. Renkaiden kulutuspinnan ja rengaspaineiden tarkistus/lisäys. Valojen tarkastus ja ajovalojen suuntaus.

Jos löydämme huollossa likaantuneita suodattimia, palaneita polttimoita, tai muuta huomioitavaa kysymme niihin aina ensiksi sinulta luvan ennen kuin teemme lisäkuluja.

Tämä on erinomainen huolto hieman iäkkäämmille tai paljon ajetuille autoille, jotka ovat jo ohittaneet takuuajan ja joista halutaan silti pitää  hyvää huolta! Takuunalaisille ajoneuvoille suosittelemme määräaikaishuoltoa, jonka huoltokohteet auton valmistaja on määrittänyt ja näin ollen auton takuu säilyy.

Vuosihuoltopaketin hinta:

  • Täyssynteettisellä 5W-40 öljyllä 135€
  • Täyssynteettisellä 0W-40/5W-30 öljyllä 150€
  • 5W-30 longlife-öljyllä 165€
  • + mahdolliset lisätyöt ja tuotteet


Huollon yhteydessä saat seuraavat lisätyöt kiinteään hintaan:

  • Jarrunesteen vaihto 59€

Voit varata ajan vuosihuoltoon ajanvarauskalenterimme kautta tai soittamalla toimipisteellemme.