Teboil muut teollisuusöljyt

Teboil muut teollisuusöljyt

Tuotteet

Past Oil 150S

Past Oil 320 S

Past Oil 460 S

Öljyt on kehitetty voiteluöljyiksi kuumissa tai muuten vaativissa olosuhteissa toimivien liukupintojen, ruuvien ja ketjujen voiteluun. Näillä öljyillä on erinomaiset voitelu- ja kiinnitarttuvuusominaisuudet, sekä alhainen karstoittumistaipumus kuumissa olosuhteissa. Soveltuvat erinomaisesti mm. vaneritehtaiden viilunkuivaimien käyttöketjujen voiteluun.

Slide 32

Slide 68

Slide 220

Erittäin korkealaatuisia kitkanmuunnin lisäaineistettuja johdeöljyjä työstökoneiden pysty- ja vaakajohteiden voiteluun. Erinomaisten kitkaominaisuuksien ansiosta työstökoneiden kelkkojen liike saadaan tasaiseksi eikä ns. stick-slip ilmiötä synny. Öljyt soveltuvat hydrauliikkaöljyiksi koneisiin, joissa johteiden voitelu tapahtuu samalla öljyllä.

Pneumo 22

Pneumo 46

Pneumo 100

Kaikentyyppisten paineilmatyökalujen voiteluun suunniteltujaerikoisöljyjä. Nämä öljyt muodostavat metallipinnoille kestävän voitelukalvon jonka avulla estetään tehokkaasti metalli-metalli kosketukset. Lisäksi öljyt suojaavat paineilmajärjestelmiä tehokkaasti kosteutta ja ruostumista vastaan.

Turbine XOR 32

Turbine XOR 46

Turbine XOR 68

  Tarkkaan valikoiduista erikoisperusöljyistä ja lisäaineista valmistettuja turbiiniöljyjä kaikkein vaativimpiin käyttöihin. Öljyillä on erinomainen hapettumisenkesto, veden- ja ilmanerotusominaisuudet sekä erittäin vähäinen vaahtoamistaipumus. Näiden ominaisuuksien ansiosta öljyllä on erittäin pitkä kestoikä vaativissa turbiinikäytöissä.

Turbine Oil XOR EP 32

Turbine Oil XOR EP 46

Erittäin vaativiin käyttöolosuhteisiin tarkoitettuja tarkkaan valikoiduista erikoisperusöljyistä ja lisäaineista valmistettuja paineenkesto (EP) lisäaineistettuja turbiinien kiertovoiteluöljyjä. Öljyt on tarkoitettu turbiineihin, joissa myös alennusvaihde voidellaan samalla öljyllä. XOR EP -sarjan öljyillä on erinomaiset paineen- ja hapettumisenkesto, veden- ja ilmanerotusominaisuudet sekä erittäin vähäinen vaahtoamistaipumus. Näiden ominaisuuksien ansiosta öljyllä on erittäin pitkä kestoikä vaativissa turbiinikäytöissä.

Termo Oil 32

Termo Oil 100

Erikoisöljyjä suljettuihin lämmönsiirtojärjestelmiin. Niillä on erinomaiset hapettumisenkesto-ominaisuudet ja erittäin vähäinen krakkautumistaipumus, joiden ansiosta öljyillä on erittäin pitkä kestoikä.

Muuntajaöljy SL 200

Korkealuokkainen muuntajaöljy, jolla on erinomainen hapettumiskestävyys ja sähköneristyskyky. Öljy soveltuu käytettäväksi muuntajissa ja öljytäytteisissä katkaisijoissa erittäin kylmissä tai muuten ankarissa olosuhteissa

Formoil Universal Muottiöljy

Käyttäjäystävällinen, moderniin voiteluaineteknologiaan perustuva puhtaasti voiteluöljypohjainen muottiöljy. Tuote ei sisällä liuottimia ja sillä huomattavasti korkeampi leimahduspiste sekä pienempi haihdutushäviö kuin useimmilla perinteisillä muottiöljyillä. Tällöin ei myöskään muodostu haitallisia VOC-päästöjä. Formoil Universal helpottaa valun irtoamista muotista, jättäen valuun tasaisen ja puhtaan pinnan. Samalla se suojaa teräsmuottia ruostumiselta ja puumuotteja lahoamiselta. Tuote soveltuu erinomaisesti kaikkiin tavanomaisiin betonivaluihin ja tavallisille muotti-materiaaleille kuten teräs, puu, kovalevy ja muovi. Formoil Universal voidaan levittää muottiin harjalla, rievulla tai ruiskulla.

WARD L

Sylinteri- ja systeemiöljyjä, laivojen keskinopeisiin uppomäntämoottoreihin. Öljyillä on erinomaiset puhtaanapito-ominaisuudet, hapettumisenkesto kuumissa olosuhteissa, hyvä vedensieto ja suodatettavuus.

Öljyn viskositeetti valitaan moottorivalmistajan suositusten mukaisesti ja TBN-luvun valinta tehdään moottorivalmistajan suositusten ja käytettävän polttoaineen mukaan. Mitä korkeampi käytettävän polttoaineen rikkipitoisuus on sitä korkeamman TBN-luvun öljyn käyttöä suositellaan. Näin varmistetaan moottorin puhtaana pysyminen ja voiteluaineen pitkä toimintakyky.

Varaa aika huoltoon

Copyright © Öljypiste 2018. All Rights Reserved.

Verkkosivusto atFlow Oy