Teboil teollisuusvaihteistoöljyt

Teboil teollisuusvaihteistoöljyt

Tuotteet

Pressure 68

Pressure 100

Pressure 150

Pressure 220

Pressure 320

Pressure 460

Paineenkestolisäaineistettuja (EP) teollisuusvaihteistoöljyjä raskaasti kuormitetuille vaihteistoille. Öljyt antavat vaihteistoille erittäin hyvän suojan kulumista, hapettumista ja korroosiota vastaan.

Sypres 68

Sypres 100

Sypres 150

Sypres 220

Sypres 320

Sypres 460

Täyssynteettisiä paineenkestolisäaineistettuja (EP) vaihteisto- ja kiertovoiteluöljyjä. Öljyjä käytetään teollisuuden suljetuissa hammasvaihteissa raskaissa käyttöolosuhteissa, suurilla kuormilla ja matalissa sekä korkeissa lämpötiloissa. Sypres-sarjan öljyissä on tehokas lisäaineistus hapettumista, korroosiota ja kulumista vastaan. Synteettisten perusöljyjen ansiosta öljyillä on erittäin hyvät kylmäominaisuudet ja lämmönsietokyky

Synpag 220

Synpag 460

Synteettisiä polyglykolipohjaisia (PAG) teollisuusvaihteistoöljyjä raskaasti kuormitettuihin kierukkavaihteisiin, joissa on teräspronssipyörä pareja. Soveltuvat käytettäviksi myös erittäin kuumissa ja vaativissa kohteissa.
HUOM! Polyglykolipohjaiset voiteluaineet eivät ole sekoituskelpoisia muiden voiteluaineiden kanssa, joten niiden käyttö vaatii erityistä huolellisuutta.

Varaa aika huoltoon

Copyright © Öljypiste 2018. All Rights Reserved.

Verkkosivusto atFlow Oy