Teboil vaihteisto- ja vetopyörästö-öljyt

Teboil vaihteisto- ja vetopyörästö-öljyt

Tuotteet

EP 80W-90

Korkealaatuinen moniasteinen vaihteistoöljy käsivalintaisiin vaihteistoihin, jotka vaativat GL-4-luokan vaihteistoöljyn käyttöä. Öljy sisältää tehokkaan lisäaineistuksen hammaspyörien kulumista sekä öljyn hapettumista ja vaahtoamista vastaan.

EP 75W-90

Erittäin suorituskykyinen täyssynteettinen vaihteistoöljy kovaan ja raskaaseen käyttöön. Tehokkaat kulumisenesto- ja paineenkesto-ominaisuudet suojaavat vaihteistoa raskaassa ja rasittavassa ajossa. Erinomaiset kylmäjuoksevuusominaisuudet pienentävät voimansiirron tehohäviöitä auttaen parantamaan polttoainetaloutta.

Gear MTF-V 75W-80

Huippuluokan täyssynteettinen GL-4-tason vaihteistoöljy raskaaseen käyttöön ja pitkille vaihtoväleille. Öljy suojaa vaihteistoa tehokkaasti kulumista vastaan myös korkeissa lämpötiloissa ja suurissa kuormituksissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi Volvon raskaan kaluston vaihteistot.

Gear 80W-90

Tehokkaasti kulumista ja korroosiota vastaan suojaava API GL-1 -luokan vaihteistoöljy, jolla on erinomainen viskositeetin pysyvyys myös raskaasti kuormitetuissa vaihteistoissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat useat Volvon raskaan kaluston vaihteistot. API-luokituksensa mukaisesti öljy ei sisällä EP-lisäaineistusta.

Syncrogear 75W-80

Täyssynteettinen API GL-4-luokituksen mukainen vaihteistoöljy, joka on suunniteltu erityisesti nykyaikaisten henkilö- ja pakettiautojen käsivalintaisiin vaihteistoihin. Erinomaisten juoksevuusominaisuuksiensa ansiosta öljy auttaa alentamaan polttoaineenkulutusta pienentämällä voimansiirron tehohäviöitä. Samalla se voitelee voimansiirtoa luotettavasti vaihtelevissa käyttölämpötiloissa.

Hypoid 80W-90

Suorituskykyinen vetopyörästö- ja vaihteistoöljy raskaisiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Öljyllä on poikkeuksellisen hyvät voitelu- ja kulumisenesto-ominaisuudet, jotka takaavat optimaalisen voitelun kaikissa olosuhteissa.

Hypoid 75W-90

Ominaisuuksiltaan erittäin monipuolinen täyssynteettinen vetopyörästö- ja vaihteistoöljy sekä kevyeen että raskaaseen kalustoon. Erityisen lisäainekoostumuksensa ansiosta öljyä voidaan käyttää sekä GL-4-luokan öljyä vaativissa vaihteistoissa että GL-5-luokan öljyä vaativissa vetopyörästöissä. Öljy antaa erinomaisen kulumissuojan kaikissa kuormitus- ja lämpötilaolosuhteissa. Optimoidut viskositeettiominaisuudet pienentävät voimansiirron tehohäviötä ja auttavat parantamaan polttoainetaloutta.

Hypoid LS 80W-90

Korkealaatuinen öljy tasauspyörästön kitkalukolla varustettuihin vetopyörästöihin. Öljy soveltuu käytettäväksi useille erilaisille kitkalukkorakenteille esim. kartio- ja levylukoille.

Hypoid 80W-140

Korkealaatuinen osasynteettinen vetopyörästö- ja vaihteistoöljy raskaisiin käyttöolosuhteisiin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat erittäin raskaissa olosuhteissa olevien ajoneuvojen vetopyörästöt ja napavälitykset.

Hypoid 75W-140

Huippulaatuinen täyssynteettinen vetopyörästö-öljy raskaaseen kalustoon. Öljy suojaa vetopyörästöä tehokkaasti vaativissa ja raskaissa käyttöolosuhteissa. Laajan viskositeettialueensa ansiosta öljy antaa erinomaisen kulumissuojan kaikissa kuormitus- ja lämpötilaolosuhteissa. Erinomaiset kylmäominaisuudet vähentävät voimansiirron tehohäviöitä ja auttavat parantamaan polttoainetaloutta.

Varaa aika huoltoon

Copyright © Öljypiste 2018. All Rights Reserved.

Verkkosivusto atFlow Oy