Teboil voitelurasvat

Teboil voitelurasvat

Tuotteet

Multipurpose Greace

Yleisrasva sekä kulkuneuvojen, että teollisuuden liuku- ja vierintälaakereiden voiteluun.

Multipurpose EP

Korkealaatuisia paineenkestolisäaineistettuja (EP) litiumsaenninrasvoja. Nämä rasvat sopivat erinomaisesti esimerkiksi kuljetuskaluston pyöränlaakereiden voiteluun sekä yleisvoitelurasvaksi ajoneuvoihin ja teollisuuteen. Saatavilla NLGI luokassa 0 ja 2.

Multipurpose HT

Huippulaatuinen, laajan käyttölämpötila-alueen erikoisrasva raskaasti kuormitettuihin liuku- ja vierintälaakereihin ajoneuvoissa ja teollisuudessa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat kuumissa olosuhteissa toimivat laakerit, esimerkiksi raskaan kaluston pyörännavat. Sopii erinomaisesti myös yleisvoitelurasvaksi.

Greace HL 520

Kuumankestävä, paksuun perusöljyyn valmistettu litiumkompleksirasva.Se on tarkoitettu teollisuuden raskaasti kuormitettujen liuku- ja vierintälaakereiden voiteluun erittäin kuumissa ja vaikeissaolosuhteissa. Rasvalla on myös erinomainen mekaaninen kestävyys. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi pellettipuristimet. Sopii hyvin myös monipuoliseksi yleisrasvaksi.

Syntec Greace

Erittäin suorituskykyinen synteettinen voitelurasva kaikkein vaativimpiin voitelukohteisiin. Tehokkaiden lisäaineiden ja erinomaisen mekaanisen kestävyyden ansiosta se on luotettava valinta raskaasti kuormitettuihin laakereihin erittäin laajalla käyttölämpötila-alueella.

Multipurpose Extra

Tuote on suunniteltu suurilla kehänopeuksilla pyöriviin laakereihin. Vismuttiteknologiaan perustuva EP-lisäaineistus varmistaa tehokkaan voitelun. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. teollisuuden puhaltimet.

EM Greace 102 X

Erityisesti teollisuuden sähkömoottoreiden voiteluvaatimuksiin optimoitu litiumkompleksiperustainen erikoisrasva. Soveltuu erinomaisesti myös yleisrasvaksi laajalla käyttölämpötila-alueella.

Universal CLS

Universal CLS-1

Keskusvoitelurasvoja, joilla on erittäin hyvät voiteluominaisuudet kosteissa ja raskaissa olosuhteissa. Pehmeämmän, puolijuoksevan, koostumuksensa ansiosta Universal CLS soveltuu paremmin talvikäyttöön sekä moniin rasvavoideltuihin vaihteistoihin.

Solid 0

Solid 2

Vedettömiä kalsiumrasvoja raskaasti kuormitettuihin hitaasti pyöriviin liuku- ja vierintälaakereihin erityisesti kosteissa olosuhteissa. Niillä on erinomainen kiinnitarttuvuus sekä veden- ja kuormankestokyky. Soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi ajoneuvojen ja työkoneiden nivelien sekä alustan laakereiden voiteluun. Helpommin pumpattavana Solid 0 soveltuu paremmin talvikäyttöön ja keskusvoitelujärjestelmiin kuin Solid 2.

Universal M

Molybdeenidisulfidia (MoS2) sisältävä alustarasva esim. olkatappien, pallonivelten ja tappilaakereiden voiteluun.

HD-M Greace

Voimakkaan molybdeenidisulfidilisäaineistuksen sisältävä voitelurasva raskaasti kuormitettuihin ja tärinän alaisiin työkoneisiin. Rasvan tyypillisiä käyttökohteita ovat maansiirto- ja kaivoskoneet, joissa halutaan saavuttaa maksimaalinen käyttövarmuus äärimmäisen raskaissa ja kuluttavissa kuormitusolosuhteissa

Gear greace MDS

Epäorgaaniseen saentimeen perustuva avohammaspyörä, teräsköysi- ja ketjurasva. Gear Grease MDS sisältää tehokkaasti kiinnileikkautumista estäviä voiteluaineita, kuten esimerkiksi grafiittia. Tyypillisiä voitelukohteita ovat erittäin raskaasti kuormitetut, hitaasti liikkuvat ja/tai tärinän alaiset laitteet. Mm. hydrauliset vasarat vaativat tämäntyyppistä rasvaa.

Gear greace XHP

Tehokkaan EP-lisäaineistuksen omaava erikoisrasva raskaasti kuormitettujen avohammaspyörien ja ketjujen voiteluun laajalla käyttölämpötila-alueella. Lyhytaikaiset lämpötilapiikit voivat olla jopa 240°C. Käyttökohteita ovat mm. työkoneiden kääntökehät, ketjut, teräsköydet ja erilaiset liukupinnat. Gear Grease XHP soveltuu erinomaisesti myös kuumissa ja/tai raskaissa olosuhteissa toimivien liuku- ja vierintälaakereiden voiteluun.
Saatavilla myös spray -purkissa.

Varaa aika huoltoon

Copyright © Öljypiste 2018. All Rights Reserved.

Verkkosivusto atFlow Oy