Ilmastointilaitteen huolto

Ilmastointilaitteen huolto

Ilmastointilaitteen huolto

Auton ilmastointilaite kannattaa huoltaa vuosittain, sillä esim. suuret lämpötilanvaihtelut, tärinä, moottorin liikkuminen ja maantiesuola haittaavat laitteen toimintaa. Myös talvinen käyttämättömyys tekee huollosta entistä tarpeellisempaa.

Säännöllisen huollon hyötyinä ovat mm. säästöt polttoainekuluissa, ympäristöystävällisyys ja varmatoimisuuden myötä syntyvä käyttömukavuus sekä pidemmän päälle edullisuus.

Meiltä on saatavana myös ilmastoinnin desinfiointiaine, jonka avulla on mahdollista höyrystimen, ilmanvaihtokanavien ja matkustamon edullinen puhdistus, samalla saat autoosi raikkaan tuoksun. Desinfioimalla ilmastointilaitteesi ja vaihtamalla raitisilmansuodattimen takaat laadukkaan ja bakteerittoman sisäilman autoosi.

Auton ilmastointilaitteiden huolto alk. 95€

Ilmastointilaitteen kylmäaineen hinta on noussut voimakkaasti verotuksen takia. Kylmäaineen hinnan nousun takia on ilmastointihuoltojen hinnat myös nousseet.

Auton ilmastointilaite tulee huoltaa 4 vuoden kuluttua käyttöönotosta ja tästä eteenpäin joka toinen vuosi. Näin varmistetaan ilmastointijärjestelmän toimivuus ja sisäilman hyvä laatu.

Ilmastointihuolto sisältää kylmäaineen, uv-väriaineen, kompressorin öljyn, vuototestin ja järjestelmän toiminnan tarkastuksen.

Jos järjestelmä on tyhjä niin veloitamme järjestelmän täytöstä normaalihinnan lisäksi 30€.

Tarjous ei koske 1234yf järjestelmällä varustettuja autoja. Osalla toimipisteistämme teemme myös ilmastointihuoltoja 1234yf aineella, kysy hintaa ja varaa aika soittamalla toimipisteelle.

Laajempi 115 € hintainen huolto sisältää edellisten lisäksi raitisilmasuodattimen tarkastuksen ja tarvittaessa vaihtotyön, sekä tärkeimpänä järjestelmän desinfioinnin. Desinfioinnilla tuhotaan mm. höyrystimen kennolle kertyvä homekasvusto ja varmistetaan auton puhdas ja bakteeriton sisäilma.

PS: Teemme ilmastointihuoltoja mahdollisuuksien mukaan myös aikaa varaamatta, mutta varmistaaksemme sujuvan palvelun pyydämme varaamaan ajan etukäteen. 

Varaa aika huoltoon

Copyright © Öljypiste 2018. All Rights Reserved.

Verkkosivusto atFlow Oy