Mobil teollisuusöljyt

Mobil teollisuusöljyt

Mobil DTE 20 Ultra sarja

Mobil DTE™ 20 Ultra -sarjan öljyt ovat erittäin suorituskykyisiä kulumiselta suojaavia hydrauliikkaöljyjä.
Ne täyttävät korkeissa paineissa toimivien hydrauliikkajärjestelmien, suuritehoisten pumppujen sekä muiden hydrauliikkajärjestelmäkomponenttien, kuten tiivisvälyksisten ohjausventtiilien ja tarkkojen työstökoneiden tiukimmatkin vaatimukset. Tuotteiden erinomainen hapettumiskestävyys ja terminen vakaus auttavat pidentämään öljyn käyttöikää ja minimoimaan karstanmuodostuksen ankarissa käyttöolosuhteissa ja vaativissa hydraulikkajärjestelmissä, jotka hyödyntävät korkeapaineisia suurtehopumppuja. Puhtaanapitokyky suojaa kriittisiä hydraulisia järjestelmäkomponentteja toimintahäiriöiltä. Tällaisia komponentteja ovat mm. monien nykyaikaisten hydraulijärjestelmien pienivälyksiset servo- ja proportionaaliventtiilit.

Öljyt täyttävät useiden hydrauliikkajärjestelmien ja osien valmistajien asettamat ankarat suorituskykyvaatimukset. Siksi useissa laitteissa voidaan käyttää samaa öljyä.

Sarjaan kuuluvat seuraavat teollisuushydrauliikkaöljyt:
Mobil DTE 21 Ultra (ISO VG 10)
Mobil DTE 22 Ultra (ISO VG 15)
Mobil DTE 24 Ultra (ISO VG 32)
Mobil DTE 25 Ultra (ISO VG 46)
Mobil DTE 26 Ultra (ISO VG 68)
Mobil DTE 27 Ultra (ISO VG 100)

Tuotetiedot

Mobil DTE Oil

Mobil DTE™ Oil -nimisarjan öljyt ovat huippuluokan kiertovoiteluöljyjä, jotka on tarkoitettu öljyltä pitkää käyttöikää vaativiin järjestelmiin, kuten höyry- ja vesiturbiineihin. Mobil DTE Oil -nimisarjan öljyt valmistetaan korkean jalostusasteen perusöljyistä, ja niiden lisäaineistus varmistaa erittäin hyvän kemiallisen ja termisen vakauden, nopean ja täydellisen vedenerottumisen sekä erinomaisen suojan emulsionmuodostusta vastaan. Öljyt suojaavat erinomaisesti ruostumiselta ja korroosiolta (myös suolaveden aiheuttamalta), minkä lisäksi niillä on erinomainen kulumisenestokyky. Öljyillä on korkea viskositeetti-indeksi, mikä varmistaa, ettei öljykalvon paksuus juurikaan muutu eri lämpötiloissa ja että tehohävikki on mahdollisimman pieni käynnistysvaiheessa. Öljyillä on erinomaiset ilmanerottumisominaisuudet, minkä ansiosta öljyyn päässyt ilma erottuu nopeasti, mikä ehkäisee pumppujen toimintahäiriöitä.

Sarjaan kuuluvat seuraavat kiertovoiteluöljyt:
Mobil DTE Oil Light (ISO VG 32)
Mobil DTE Oil Medium (ISO VG 46)
Mobil DTE Oil Heavy Medium (ISO VG 68)
Mobil DTE Oil Heavy (ISO VG 100)

Tuotetiedot

Mobil Vactra Oil

Mobil Vactra™ Oil -numerosarjan öljyt ovat huippuluokan johdevoiteluöljyjä, jotka täyttävät kaikki nykyaikaisten tarkkuustyöstökoneiden asettamat vaatimukset työstötarkkuuden, lastuamisnesteiden erottuvuuden ja koneiden suojauksen osalta.

Mobil Vactra Oil -numerosarjan öljyt on kehitetty korkealaatuisista perusöljyistä ja edistyksellisistä lisäaineista, mikä antaa hallitut kitkaominaisuudet, yhteensopivuuden vesipohjaisten lastuamisnesteiden kanssa sekä hyvän korroosiosuojan työkappaleille ja koneille. Tarkkaan harkittu lisäaineistus varmistaa poikkeukselliset kitkaominaisuudet monentyyppisillä johdemateriaaleilla, mukaan lukien teräs/teräs ja teräs/muovi -pinnat, mikä vähentää värinää ja stick-slip-ilmiötä. Tämä mahdollistaa pehmeän ja tasaisen liikkeen halutuilla liikenopeuksilla, mikä parantaa työstökoneen tuottavuutta ja tarkkuutta auttaen pidentämään työkalun kestoikää ja parantamaan työkappaleen pinnanlaatua. Mobil Vactra Oil -numerosarjan öljyt on optimoitu erottumaan useista vesipohjaisista lastuamisnesteistä, ja samalla ne vähentävät emäksisten lastuamisnesteiden aiheuttamaa korroosiota voideltavilla pinnoilla.

Sarjaan kuuluvat seuraavat johdeöljyt:
Vactra No: 1 (ISO VG 32)
Vactra No: 2 (ISO VG 68)
Vactra No: 3 (ISO VG 150)
Vactra No: 4 (ISO VG 220)

Tuotetiedot

Mobil Velocite Oil

Mobil Velocite™ Oil -numerosarjan öljyt ovat erittäin suorituskykyisiä karaöljyjä, jotka on ensisijaisesti suunniteltu työstökoneiden nopeakäyntisten karojen voiteluun. Niitä käytetään myös joissakin kriittisissä hydrauliikka-, kiertovoitelu- ja paineilmavoitelujärjestelmissä, soveltuvan viskositeettiluokan puitteissa. Öljyt on valmistettu valikoiduista, korkealuokkaisista matalan viskositeettin omaavista perusöljyistä ja valikoiduista lisäaineista. Öljyillä on hyvä hapettumisenestokyky ja ne suojaavat ruosteelta ja syöpymiseltä. Ne vastustavat tehokkaasti vaahtoamista ja erottuvat nopeasti vedestä.

Sarjaan kuuluvat  seuraavat karaöljyt:
Mobil Velocite Oil No 3 (ISO VG 2)
Mobil Velocite Oil No 4
Mobil Velocite Oil No 6 (ISO VG 10)
Mobil Velocite Oil No 8 (ISO VG 15)
Mobil Velocite Oil No 10 (ISO VG 22)

Tuotetiedot

Mobil SHC 600 sarja

Mobil SHC™ 600 -sarjan voiteluaineet ovat poikkeuksellisen suorituskykyisiä teollisuuden vaihteisto- ja laakeriöljyjä.
Se takaa korkean suorituskyvyn vaativimmissakin olosuhteissa korkeissa ja matalissa lämpötiloissa. Mobil SHC 600 -öljyt omaavat erinomaiset kylmäominaisuudet ja niillä on paremmat ilmanerottumisominaisuudet alemmissa viskositeettiluokissa.
Öljyillä on hyvä leikkautumiskestävyys myös raskaasti kuormitetuissa vaihteistoissa ja laakereissa, minkä ansiosta viskositeetti ei muutu juuri lainkaan.

-Elinikäisesti täytetyt vaihteistot, etenkin kierukkavaihteet, joilla on suuri välityssuhde/pieni hyötysuhde
-Hankalaan tai syrjäiseen paikkaan asennetut vaihteistot, joiden öljynvaihto on vaikeaa.
-Matalissa lämpötiloissa toimivat järjestelmät, kuten hiihtohissit, joissa ei haluta vaihtaa öljyä vuodenajan mukaan.
-Sekoittimien rulla- ja telalaakerit, jotka toimivat korkeissa lämpötiloissa.
-Raskaassa käytössä olevat separaattorit, myös laivojen separaattorit.
-Rautatiekaluston vaihtovirtamoottoreiden alennus- ja käyttövaihteet.
-Mobil SHC 626, 627, 629 ja 630 sopivat öljykylpyvoideltujen ruuvikompressoreiden voiteluun, kun kompressoreilla tuotetaan maakaasua, hiilidioksidia tai muita maakaasuteollisuuden prosessikaasuja.
-Siemens AG on hyväksynyt Mobil SHC 629, 630, 632, 634, 636 ja 639 -öljyt käytettäväksi Flender-vaihteistoissa.

Sarjaan kuuluvat
SHC 624 (ISO VG 32), SHC 625 (ISO VG 46), SHC 626 (ISO VG 68), SHC 627 (ISO VG 100), SHC 629 (ISO VG 150), SHC 630 (ISO VG 220), SHC 632 (ISO VG 320), SHC 634 (ISO VG 460), SHC 639 (ISO VG 1000)

Tuotetiedot
Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo