Öljynvaihto

Öljynvaihdon palvelut

Öljynvaihdon ehdoton ammattilainen ja luotettava erikoisliike. Meillä poikkeat vaivattomasti öljynvaihdossa aikaa varaamatta. Aja auto sisään ja juo kahvit odotellessa, jos ehdit!

Öljypisteellä saat vaihdettua kaikki autosi öljyt, moottoriöljyn lisäksi myös voimansiirron ja vaihteiston öljyt. Käytämme öljynvaihdossa aina valmistajan suositusten mukaisia öljyjä, sillä jokaisella automerkillä ja vuosimallilla on tarkat moottoriöljyvaatimuksensa. Taataksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen, emme myöskään toteuta öljynvaihtoja asiakkaan omilla öljyillä.

Öljynvaihto moottoriin pitää suorittaa vähintään kerran vuodessa tai 10-20tkm välein. Oikean öljyn valinta ja öljyjen säännöllinen vaihto on erittäin tärkeää.

Lue lisää

Meiltä saat manuaalivaihteiston, etuperän, takaperän, jakolaatikon tai haldex-kytkimien öljynvaihdot.

Lue lisää

Meillä Öljypisteellä on useiden vuosien ja tuhansien autojen kokemus automaattivaihteistojen koneellisesta öljynvaihdosta.

Lue lisää

Kaikki auton suodattimien vaihdot onnistuvat pisteillämme ilman ajanvarausta tai öljynvaihdon yhteydessä.

Lue lisää

Auton öljynvaihto

Auton öljynvaihto on yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä, joka säännöllisesti toteutettuna ennaltaehkäisee vikatilanteita sekä huolehtii autosi taloudellisuudesta ja tehokkuudesta. Öljynvaihto tulisi toteuttaa säännöllisesti vuosittain tai 10 - 20 tkm välein. Auton öljynvaihdon yhteydessä vanhat öljyt ja öljynsuodatin vaihdetaan parhaiten soveltuvaa menetelmää käyttäen, noudattaen tarkkaan automerkkisi asettamia yksilöllisiä vaatimuksia. Samalla vaihdetaan autoon uusi öljyproppu tai uusi tiivisterengas, jotta vuotoja ei pääse syntymään. Auton öljynvaihdon lisäksi toteutamme myös kaikkien automerkkien automaattivaihteiston öljynvaihdot sekä vaihteiston ja voimansiirron öljynvaihdot pitkällä kokemuksella. Kun siis auton öljynvaihto tulee ajankohtaiseksi, varaa aika meille netissä tai tule paikalle suoraan ilman ajanvarausta!

 

Varaa aika helposti ajanvarauskalenterista

Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo