Määräaikaishuolto

Määräaikaishuollot kaikkiin automerkkeihin

Määräaikaishuolto on auton valmistajan määrittämä kilometri- tai aikaperusteinen huolto. Me huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti.

Auton määräaikaishuollon hinta on yleensä 190 - 350 €. Määräaikaishuollon hinta määräytyy pitkälti huollon laajuuden mukaan.

Katso määräaikaishuollon hinta autoosi huoltohinnastosta.

Noudatamme huolloissa valmistajien antamia huolto-ohjeita, jotta autosi valmistajan myöntämä takuu pysyy voimassa. Öljynvaihdossa käytämme auton valmistajan hyväksymää öljyä. Longlife-ohjelmallisiin autoihin vaihdetaan autoon sopiva Longlife-öljy.

Määräaikaishuolto sisältää aina moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdon lisäksi autonvalmistajan määrittelemät muut tarkastukset ja huoltotoimenpiteet. Kilometrimäärästä tai edellisestä huollosta kuluneesta ajasta riippuen muita vaihtokohteita voivat olla esimerkiksi raitisilmasuodattimen, jarrunesteen, sytytystulppien tai moottorin ilmansuodattimen vaihto.

Määräaikaishuollon hinta

Määräaikaishuolto

Siirry huoltohinnastoon KATSO LISÄÄ -napilla tai kysy hinta autoosi asiakaspalvelustamme.

Toimintaohjeet

Varaa aika määräaikaishuoltoon huoltohinnaston kautta. Jos haluat kysyä lisätietoja, hintaa tai varata ajan puhelimitse niin katso yhteystietomme Ota yhteyttä sivulta. Kun tuot autosi huoltoon niin ilmoittaudu henkilökunnalle.

Palveluhinnat

Katso määräaikaishuollon hinta autoosi huoltohinnastosta.

Hinnastoon

Huoltotili

Palkkapäivä vasta tulossa ja auto huutaa huoltoa? Voit avata meille huoltotilin, jolla voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Hae huoltorahoitusta

Varaa aika palveluun

Varaa aika

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Katso lähin toimipiste

Toimipisteet

Aiheesta lisää blogissamme

Auton määräaikaishuolto soveltuu takuun piirissä olevalle ja vuosihuolto jo takuuajan ylittäneille ajoneuvoille.
10.01.2020

Määräaikaishuolto vai vuosihuolto?

Määräaikaishuolto, vuosihuolto vai mikä huolto? Kun autohuollon erilaiset termit askarruttavat, lue aiheesta lisää blogistamme!

Lue lisää
Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Teboil logo
Fuchs logo
Bluechem logo
EU rahasto logo
Vipuvoimaa EU:lta logo