Volvo huollot

Huolto-ohjeiden mukainen Volvo-huolto

Volvo huolto onnistuu aina ammattilaistemme osaavissa käsissä. Huolloissa noudatamme tarkkaan valmistajien antamia huolto-ohjeita, jotta heidän myöntämänsä autotakuu pysyy voimassa.

Huoltovalikoimaamme eivät kuulu huollot, joihin sisältyy jakohihnan vaihto, valinnaisena lisätyönä suoritettava koritarkastus tai hybridiautoissa akun kunnon tarkastus.

Hinnoittelemme erikseen mahdolliset tehtaan huolto-ohjelman mukaiset aika- tai kilometrimääräiset lisätyöt sekä automaattivaihteistoon, nelivetoon, Iridium sytytystulppiin ja hiukkassuodattimeen liittyvät huoltotyöt. Huoltosisältö saattaakin toisinaan poiketa alla esitellyistä esimerkeistä, mikä voi vaikuttaa huollon hintaan laskevasti tai nousevasti. Jos sinua kiinnostaa Volvo huolto Öljypisteellä, mutta olet epävarma lopullisesta huoltosisällöstä tai hinnasta, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Volvo välihuolto 15-30 tkm välein

250 €

S, V, XC-mallit

Hinta sisältää moottoriöljyn, öljynsuodattimen, *raitisilmasuodattimen ja huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset.

*Tähdellä merkityt kohdat eivät kuulu jokaiseen huoltoon. Ne laskevat hintaa, jos kyseinen huoltokohde ei kuulu huoltoon.

 

Volvo laajahuolto 30-90 tkm välein

360 €

S, V, XC-mallit

Hinta sisältää moottoriöljyn, öljynsuodattimen, raitisilmasuodattimen, ilmansuodattimen, *sytytystulpat (bensiinimoottorit), *polttoainesuodattimen (dieselmoottorit) ja huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset.

Iridium sytytystulpat +15€ / kpl (jos huollossa vaihdetaan iridium sytytystulpat)

Jarrunesteen vaihto tarvittaessa +55€

*Tähdellä merkityt kohdat eivät kuulu jokaiseen huoltoon. Ne laskevat hintaa, jos kyseinen huoltokohde ei kuulu huoltoon.

Öljypiste Volvo Vuosihuolto

140 € - 155 €

Öljypisteen kattava Vuosihuoltopaketti takuuajan ohittaneille autoille.

Hinta sisältää moottoriöljyn (max. 4 litraa), öljynsuodattimen sekä kattavat tarkastukset. Tarkemmat tiedot vuosihuollosta löydät täältä.

Hinta huoltopaketille:

- Täyssynteettisellä 0W-40/5W-30 öljyllä 140€

- 5W-30 longlife-öljyllä 155€

+ mahdolliset lisätyöt ja tuotteet

Jos löydämme huollossa likaantuneita suodattimia, palaneita polttimoita tai muuta huomioitavaa, kysymme niiden vaihtoon sinulta luvan, jotta vältyt yllättäviltä lisäkuluilta.

Varaa aika helposti ajanvarauskalenterista

Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Teboil logo
Fuchs logo
Bluechem logo
EU rahasto logo
Vipuvoimaa EU:lta logo