Huoltohinnasto

Määräaikaishuoltohinnasto

Huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti, jotta autosi valmistajan myöntämä takuu pysyy voimassa. Öljynvaihdossa käytämme auton valmistajan hyväksymää öljyä. Longlife-ohjelmallisissa autoissa käytämme autoon sopivaa Longlife-öljyä.

Määräaikaishuolto sisältää aina moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdon lisäksi autonvalmistajan määrittelemät muut tarkastukset ja huoltotoimenpiteet. Kilometrimäärästä tai edellisestä huollosta kuluneesta ajasta riippuen muita vaihtokohteita voivat olla esimerkiksi raitisilmasuodattimen, jarrunesteen, sytytystulppien tai moottorin ilmansuodattimen vaihto.

Jos kyseessä on yli 5 vuotta vanha auto, jossa takuu ei ole enää voimassa, voit valita myös Öljypisteen oman vuosihuollon. Se on hyvä perushuolto, jossa öljynvaihdon lisäksi tehdään kaikki tärkeimmät tarkistukset. Vuosihuolto on hieman edullisempi vaihtoehto huollolle kuin määräaikaishuolto. Vuosihuollosta saat lisätietoja täältä.

Voit varata Vuosihuollon autoosi myös alla olevista automerkkikohtaisista huolloista. Määräaikaishuollon ja vuosihuollon eroista voit lukea blogistamme.

Jos et löydä hinnastosta huoltohintaa omalle autollesi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ota yhteyttä sivun kautta, niin laskemme sinulle huollon hinnan.

Merkkikohtaiset huollot

Valitse merkki alla olevista linkeistä. Merkin takaa näet huoltopaketit ja pääset ajanvaraukseen.

Varaa aika helposti ajanvarauskalenterista

Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Teboil logo
Fuchs logo
Bluechem logo
EU rahasto logo
Vipuvoimaa EU:lta logo