Autohuollon ja määräaikaishuollon hinnasto

Autohuolto – hinnasto

Huollamme ammattitaidolla kaikkien merkkien autot, niin vuosihuoltoina kuin määräaikaishuoltoina. Autohuoltojen hinnat vaihtelevat 140–400 € välillä riippuen tehdyistä toimenpiteistä sekä käytetyistä tarvikkeista ja varaosista.

Katso alla olevasta listasta merkkikohtaisen huollon hinta ja sisältö. Huollamme myös kaikki hybridiautot. Asentajamme ovat käyneet SFS 6002 standardin mukaisen sähkötyöturvallisuuskurssin, joka oikeuttaa huoltamaan hybridiautoja.
Huom. Maahantuojan tarjoama hybridiakuston lisäturva edellyttää merkkiliikkeen suorittamaa hybridiakuston testausta.

Jos et löydä hinnastosta huoltohintaa omalle autollesi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sivun kautta, niin laskemme sinulle huollon hinnan.

Meillä voit maksaa autohuoltosi joustavasti myös avaamalla meille huoltotilin. Näin et joudu investoimaan kerralla suuria summia auton huoltoon, vaan voit maksaa autohuoltoasi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Huoltotilistä voit lukea lisää täältä.

Auton määräaikaishuollon hinta

Auton määräaikaishuollon hinta on yleensä 190–350 €. Määräaikaishuollon hinta määräytyy pitkälti huollon laajuuden mukaan. 

Toteutamme määräaikaishuollot kaikille automerkeille valmistajien ohjeiden mukaisesti, jotta autosi valmistajan myöntämä takuu pysyy voimassa. Öljynvaihdossa käytämme auton valmistajan hyväksymää öljyä.

Mitä auton määräaikaishuolto sisältää?

Auton määräaikaishuolto sisältää aina moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdon lisäksi autonvalmistajan määrittelemät muut tarkastukset ja huoltotoimenpiteet. Kilometrimäärästä tai edellisestä huollosta kuluneesta ajasta riippuen muita vaihtokohteita voivat olla esimerkiksi raitisilmasuodattimen, jarrunesteen, sytytystulppien tai moottorin ilmansuodattimen vaihto.

Jos kyseessä on yli 5 vuotta vanha auto, jossa takuu ei ole enää voimassa, voit valita myös Öljypisteen vuosihuollon. Se on hyvä perushuolto, jossa öljynvaihdon lisäksi tehdään kaikki tärkeimmät tarkistukset. Vuosihuolto on hieman edullisempi vaihtoehto huollolle kuin määräaikaishuolto. Vuosihuollosta saat lisätietoja täältä.

Voit varata vuosi- tai määräaikaishuollon autoosi alla olevista automerkkikohtaisista huolloista. Määräaikaishuollon ja vuosihuollon eroista voit lukea blogistamme.

Merkkikohtaiset huollot

Valitse merkki alla olevista linkeistä. Merkin takaa näet huoltopaketit ja pääset ajanvaraukseen.

Varaa aika helposti ajanvarauskalenterista

Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo