Huoltohinnasto

Määräaikaishuoltohinnasto

Me huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti. Noudatamme huolloissa valmistajien antamia huolto-ohjeita jolloin autosi valmistajan myöntämä takuu pysyy voimassa. Öljynvaihdossa käytämme auton valmistajan hyväksymää öljyä. Longlife ohjelmallisissa autoissa käytämme autoon sopivaa Longlife-öljyä

Määräaikaishuolto sisältää aina moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdon lisäksi autonvalmistajan määrittelemät muut tarkastukset ja huoltotoimenpiteet. Kilometrimäärästä tai kuluneesta ajasta riippuen muita huolto-ohjelman mukaisia vaihtokohteita voivat olla mm. raitisilmasuodattimen, jarrunesteen, sytytystulppien tai moottorin ilmansuodattimen vaihto.

Jos kyseessä on yli 5 vuotta vanha auto missä ei takuu ole enää voimassa voit valita myös Öljypisteen vuosihuollon. Öljypisteen oma vuosihuolto on hyvä perushuolto missä öljynvaihton lisäksi tehdään kaikki tärkeimmät tarkistukset. Vuosihuolto on hieman edullisempi vaihtoehto huollolle. Vuosihuollosta saat lisätietoja täältä.

Vuosihuollon autoosi voit varata myös alla olevista automerkkikohtaisista huolloista.

Määräaikaishuollon ja vuosihuollon eroista voit lukea blogistamme.

Jos hinnastosta ei löydy huollon hintaa autollesi niin ole yhteydessä toimipisteeseemme niin laskemme sinulle huollon hinnan.

Merkkikohtaiset huollot

Valitse merkki alla olevista linkeistä. Merkin takaa näet huoltopaketit ja pääset ajanvaraukseen.

Kiinnostuitko? Varaa aika huoltoon

Copyright © Öljypiste 2018. All Rights Reserved.

Verkkosivusto atFlow Oy