Autohuolto osamaksulla ja laskulla

Öljypisteen Huoltorahoitus

Etsitkö huoltoliikettä, jolta onnistuu autohuolto osamaksulla tai laskulla? Ota avuksi Öljypisteen Huoltorahoitus, jonka avulla maksat autohuollon kulut laskulla tai kätevästi sinulle sopivissa ja joustavissa erissä. Osamaksujen kuukausierän suuruuden voit määritellä itse sinulle sopivaksi. Huoltorahoituksen hakeminen on myös erittäin helppoa ja nopeaa – täytät vain lyhyen hakemuksen, jonka jälkeen saat autohuollon rahoituspäätöksen vuorokauden kuluessa, olipa kyseessä arkipäivä tai viikonloppu. 

Lisäksi voit varata autohuollon saman tien hakemuksen täyttämisen jälkeen ja kun autosi on huollettu, saat myöhemmin postissa ensimmäisen laskun kotiisi, jonka yhteydessä voit valita sinulle sopivimman kuukausierän suuruuden. 

Autohuollon rahoitus tarjoaa sinulle etuja

Autohuollon rahoitus tarjoaa useita erilaisia etuja, joista pääset nauttimaan käyttäessäsi Öljypisteen Huoltorahoitusta:

  • Laskulla saat autohuollolle 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja tarvittaessa voit myös valita ostoksellesi jopa 12 kk korottoman maksuvaihtoehdon.
  • Huoltorahoitus-tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on heti käyttövalmis. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.
  • Et joudu maksamaan autohuollon tekemisen yhteydessä mitään. Lasku toimitetaan kotiisi vasta ostokuukaudesta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita sinulle sopivimman maksutavan useiden eri vaihtoehtojen joukosta – lue lisätietoa alempana sivulta löytyvien linkkien takaa.

Maksa autohuolto osamaksulla tai laskulla

Autohuolto osamaksulla tai laskulla ei voisi olla enää helpompaa – kun tiedät tarpeesi mukaisen rahoitusmäärän, voit hakea Huoltorahoitusta alempaa löytyvällä sähköisellä hakemuksella tai tulla tekemään paperit paikan päälle asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella sinua lähimpään Öljypisteen toimipisteeseen. Luotonantajana toimii Resurs Bank AB.

Sähköinen rahoitushakemus

Autohuollon osamaksujen luottohakemus käsitellään 24h kuluessa ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Käsittelemme hakemukset arkisin ja myös viikonloppuisin. Täytä lomake tarkasti ja huomioi eritoten seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
  • Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
  • Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
  • Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.
  • Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista: 

Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.

Kun etsit autohuoltoa osamaksulla tai laskulla, täytä alla olevan linkin takaa löytyvä hakemus ja varaa aika Öljypisteen autohuoltoon! Tutustu myös tarpeen tullen jo etukäteen huoltohinnastoomme.

Täytä luottohakemus

Myönteisen päätöksen saatuasi ota yhteyttä lähimpään myyntipisteeseemme. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus. Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Varaa aika huoltoon

Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo