Autohuolto

Autohuollon palvelut

Olemme autohuollon edelläkävijä, jolla hintalaatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Nopea ja huoleton autohuolto on usein merkkihuoltoa edullisempi ja takuulla luotettava. 

Meiltä saat autoosi merkkikohtaisen määräaikaishuollon tai Öljypisteen vuosihuolto -paketin. Autohuollossa käyttämämme varaosat ovat aina korkealaatuisia ja suositusten mukaisia, jonka vuoksi emme toteuta huoltoja asiakkaan omilla osilla.

Autohuollon hinta vaihtelee 140 - 400 € välillä. Auton vuosihuollon hinta on 140 - 170 € ja lisäksi mahdolliset lisätyöt ja tuotteet. Auton määräaikaishuollon hinta on yleensä 190 - 350 €. Määräaikaishuollon hinta määräytyy pitkälti huollon laajuuden mukaan. Tarkan hinnan autosi huollolle voit kysyä asiakaspalvelustamme.

Huollamme monipuolisesti eri merkkejä

Audi huolto
BMW huolto
Ford huolto
Hyundai huolto
Kia huolto
Mazda huolto
Mitsubishi huolto
Nissan huolto
Opel huolto
Peugeot huolto
Seat huolto
Skoda huolto
Toyota huolto
Volkswagen huolto
Volvo huolto

Öljypisteen kattavalla Vuosihuolto-paketilla varmistat autosi kunnollisen toiminnan.

Tämä on erinomainen huolto hieman iäkkäämmille tai paljon ajetuille autoille.

Lue lisää

Määräaikaishuolto on auton valmistajan määrittämä kilometri- tai aikaperusteinen huolto.

Me huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää

Meiltä saat jarruhuollon autoosi nopealla aikataululla, laadukkailla osilla ja kiinteällä vaihtotyöhinnalla. Työ tehdään sovittuna aikana jopa odottaessasi.

Lue lisää

Auton huoltaminen on tärkeää

Autohuolto on auton varmatoimisuuden ja luotettavuuden kannalta ensiarvoisen tärkeää. Huoltamisella varmistetaan auton moitteeton toiminta, samalla kun ennaltaehkäistään ja vältetään kalliita korjauksia. Autohuoltoa voidaankin verrata esimerkiksi hampaiden harjaamiseen. Hyvällä hammashuollolla vältetään kalliit purukalustoremontit.

Autohuollossa vaihdetaan auton kuluvia ja likaantuvia osia kuten, moottoriöljyt, öljynsuodatin, ilmansuodatin, raitisilmasuodatin, jarrunesteet, vaihteistoöljyt tai jarrupalat- ja levyt. Lisäksi tarkistettavia kohteita voivat olla jäähdytysnesteen pakkaskestävyys, jarrunesteen kiehumispiste, valojen toiminta ja suuntaus, alustan osien kunto sekä rengaspaineet.

Auton huolto-ohjelmat 

Uusissa autoissa takuun säilymisen ehtoina ovat huolto-ohjelman säännönmukainen seuraaminen sekä ennaltamäärättyjen kohteiden ajanmukainen vaihtaminen tai huoltaminen. Jos määräaikaishuolto-ohjelmasta on iän myötä poikettu, on vanhemmissa autoissa tärkeää huolehtia keskeisimpien huolto-kohteiden ajanmukaisesta huollosta / vaihdosta.

Autohuollot tarjoavat usein sekä uusille, että vanhemmille autoille räätälöityjä huoltopaketteja. Uusien autojen huolto seuraa tarkasti valmistajan määrittämiä huoltokohteita ja säilyttää auton takuun. Vanhempien autojen huolto-ohjelmaa on taas kustannustehokkaasti karsittu, säilyttäen kuitenkin kaikkein tärkeimmät kohteet auton moitteettoman toiminnan kannalta.

Autohuollon huoltovälit

Autohuollon huoltoväli on usein sidottuna kuluneeseen aikaan tai ajettuihin kilometreihin. Yleensä huoltovälit ovat merkistä ja mallista riippuen noin 15 - 30tkm / 1 vuosi. Huoltokirjassa voi kuitenkin olla maininta huoltovälien lyhentämisestä vaikeissa olosuhteissa, joihin myös Suomi lukeutuu. Huoltovälien lyhentäminen tai ns. ”väliöljynvaihdon” suorittaminen pitää auton paremmassa kunnossa ja pidentää sen elinikää. Kun sinua askarruttaa, koska seuraava autohuolto on ajankohtainen tai mikä auton huoltokohteista tulisi tarkistaa seuraavaksi, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Varaa aika helposti ajanvarauskalenterista

Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo