Autohuolto

Autohuollon palvelut

Autohuollon edelläkävijä, jolla hintalaatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Nopea ja huoleton autohuolto on usein merkkihuoltoa edullisempi ja takuulla luotettava.

Meiltä saat autoosi merkkikohtaisen määräaikaishuollon tai Öljypisteen vuosihuoltopaketin.

Autohuollon hinta vaihtelee 125 - 400 € välillä. Auton vuosihuollon hinta on 125 - 155 € ja lisäksi mahdolliset lisätyöt ja tuotteet. Auton määräaikaishuollon hinta on yleensä 190 - 350 €. Määräaikaishuollon hinta määräytyy pitkälti huollon laajuuden mukaan. Tarkan hinnan autosi huollolle voit kysyä asiakaspalvelustamme.

Öljypisteen kattavalla Vuosihuolto-paketilla varmistat autosi kunnollisen toiminnan.

Tämä on erinomainen huolto hieman iäkkäämmille tai paljon ajetuille autoille.

Lue lisää

Määräaikaishuolto on auton valmistajan määrittämä kilometri- tai aikaperusteinen huolto.

Me huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää

Meiltä saat jarruhuollon autoosi nopealla aikataululla, laadukkailla osilla ja kiinteällä vaihtotyöhinnalla. Työ tehdään sovittuna aikana jopa odottaessasi.

Lue lisää

Auton huoltaminen on tärkeää

Auton huolto on auton varmatoimisuuden ja luotettavuuden kannalta ensiarvoisen tärkeää. Huoltamisella varmistetaan auton moitteeton toiminta ja huoltamisella ehkäistään ja vältetään kalliit korjaukset. Auton huoltamista voisikin verrata esimerkiksi hampaiden harjaamiseen. Hyvällä hammashuollolla vältetään kalliit purukalustoremontit.

Autohuollossa vaihdetaan auton kuluvia ja likaantuvia osia kuten, moottoriöljyt, öljynsuodatin, ilmansuodatin, raitisilmasuodatin, jarrunesteet, vaihteistoöljyt tai jarrupalat- ja levyt. Lisäksi tarkistettavia kohteita voivat olla jäähdytysnesteen pakkaskestävyys, jarrunesteen kiehumispiste, valojen toiminta ja suuntaus, alustan osien kunto sekä rengaspaineet.

Uusissa autoissa takuun säilymisen ehtoina ovat huolto-ohjelman säännönmukainen seuraaminen ja ennaltamäärättyjen kohteiden ajanmukainen vaihto/huolto. Jos määräaikaishuolto-ohjelmasta on iän myötä poikettu, on vanhemmissa autoissa tärkeää huolehtia tärkeimpien huolto-kohteiden ajanmukaisesta huollosta/vaihdosta.

Autohuollot tarjoavat usein sekä uusille, että vanhemmille autoille räätälöityjä huoltopaketteja. Uusien autojen huolto seuraa tarkasti valmistajan määrittämiä huoltokohteita ja säilyttää auton takuun. Vanhempien autojen huolto-ohjelmaa on kustannustehokkaasti karsittu, mutta säilytetty silti tärkeimmät kohteet auton moitteettoman toiminnan kannalta.

Auton huoltovälit ovat usein sidottuina kuluneeseen aikaan tai ajettuihin kilometreihin. Yleensä huoltovälit ovat merkistä ja mallista riippuen noin 15-30tkm/1vuosi, mutta huoltokirjassa voi olla maininta huoltovälien lyhentämisestä vaikeissa olosuhteissa, joihin Suomi lukeutuu. Huoltovälien lyhentäminen tai ns. ”väliöljynvaihdon” suorittaminen pitää auton paremmassa kunnossa ja pidentää auton elinikää.

Varaa aika helposti ajanvarauskalenterista

Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Teboil logo
Fuchs logo
Bluechem logo
EU rahasto logo
Vipuvoimaa EU:lta logo