Vaihteiston ja voimansiirron öljynvaihto

Vaihdamme autosi kaikki öljyt

Meiltä saat manuaalivaihteiston, etuperän, takaperän, jakolaatikon tai haldex-kytkimien öljynvaihdot. Hyllystämme löytyy oikea, valmistajan vaatimukset täyttävä öljy lähes jokaiseen autoon ja eri voimansiirron kohteisiin.

Voimansiirron öljyt kuluvat ajan saatossa. Niiden sekaan kondensoituu vettä, ne sitovat itseensä likaa ja ajan myötä voimansiirron voitelu jää puutteelliseksi. Vaihteistojen ja perien pitkän käyttöiän takaamiseksi onkin voimansiirron kohteisiin järkevää vaihtaa öljyt 60–100 tuhannen kilometrin välein. Mikäli auto on raskaassa käytössä (esimerkiksi vetoautona trailerille tai asuntovaunulle), on voimansiirron öljynvaihto syytä tehdä useammin. 

Voimansiirron öljynvaihdot onnistuvat pääsääntöisesti ilman ajanvarausta ja valmistuvat nopeasti. Voit odotellessasi juoda kahvit asiakastiloissamme. Jos haluat kuitenkin varata ajan tai kysyä lisätietoja, onnistuu se alla olevista painikkeista.

Henkilöautojen (ei nelivedot) manuaalivaihteiston öljynvaihto maksaa 79€. Sisältäen työn ja oikean vaatimusten mukaisen öljyn.

Vaihteiston öljynvaihdon hinta

Manuaalivaihteiston öljynvaihto

Hinta henkilöautoihin (ei nelivedot). Sisältää luokituksen mukaisen öljyn, vaihtotyön sekä uudet propun tiivisteet.

79 €


Automaattivaihteiston öljynvaihto

Siirry automaattihinnastoon KATSO LISÄÄ -napilla tai kysy hinta autoosi asiakaspalvelustamme.

Toimintaohjeet

Öljynvaihtoon voit poiketa ilman ajanvarausta tai varata ajan kalenteristamme. Kun saavut paikalle, ilmoittaudu henkilökunnallemme joko hallissa tai kassalla. Henkilökuntamme opastaa ja ohjeistaa sinua huoltoon liittyvissä asioissa. Helppoa! Eikö?

Palveluhinnat

Henkilöautojen (ei nelivedot) manuaalivaihteiston öljynvaihdot 79€:n kiinteällä hinnalla, sisältäen työn ja oikean vaatimusten mukaisen öljyn.

Hinnastoon

Huoltotili

Palkkapäivä vasta tulossa ja auto huutaa huoltoa? Voit avata meille huoltotilin, jolla voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Hae huoltorahoitusta

Varaa aika palveluun

Varaa aika

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Katso lähin toimipiste

Toimipisteet

Aiheesta lisää blogissamme

Öljynvaihto ei ole turhaa tai rahastusta, vaan sen avulla voit huolehtia autosi kunnosta.

Minun autooni ei tarvitse vaihtaa vaihteistoöljyjä

Vaihteistoöljynvaihtoa pidetään usein turhana, vaikka todellisuudessa se on yksi tärkeimmistä huolloista. Mutta miksi ja...

Lue lisää
Öljynvaihto on yksi autosi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä.

Mitä öljyä autoon kuuluu laittaa?

Se mitä öljyä autoon laitetaan ei ole yhdentekevää, sillä ajoneuvon valmistajan määrittämiä öljyvaatimuksia tulee seurata...

Lue lisää
automaattivaihteiston_huolto

Automaattivaihteiston huollon hinta ja hintavertailun perusteet

Onko automaattivaihteiston huollon hintojen vertailu yhtä haastavaa kuin vakuutusten? Äkikseltään se voi siltä tuntuakin,...

Lue lisää
Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo