Pikahuolto

Pikahuollon palvelut

Asiansa tunteva ja palveleva auton pikahuolto on nimensä mukaisesti nopea ja vaivaton. Pikaiset huoltotyöt hoituvat aina edullisesti ja joustavasti, jopa odottaessa.

Auton pikahuollosta saat niin polttimot, suodattimet, auton akun vaihdon ja ilmastointihuollon. Kaikki pikahuolloissa käyttämämme osat ovat korkealaatuisia ja suositusten mukaisia. Laatuvaatimusten varmistamiseksi, emme käytä huolloissa asiakkaan omia varaosia. Luemme tarvittaessa myös vikakoodit.

Auton ilmastointilaitteen huolto on syytä suorittaa vähintään 3 vuoden välein ja vielä silloin kun ilmastointi toimii. Öljypisteeltä saat ilmastointihuollon nopeasti.

Lue lisää

Polttoainesuodatin vaihdetaan dieselautoihin kerran vuodessa. Tämä on hyvä ajoittaa syksylle, ettei suodattimeen kertynyt vesi jäädy ja katkaise matkantekoa.

Lue lisää

Meiltä saat henkilöautojen akun vaihdot nopeasti ja vaivattomasti ilman ajanvarausta. Varastostamme löytyy laadukkaat Vartan ja Exiden akut.

Lue lisää

Kun autostasi on polttimo palanut tai saat katsastuksesta huomautuksen palaneesta polttimosta, voit ajaa lähimmälle Öljypisteelle. Vaihdamme polttimon odottaessasi.

Lue lisää

Henkilöauton kojelaudassa on kymmenittäin erilaisia merkki- ja varoitusvaloja. Öljypisteellä voit käydä lukemassa autosi vikakoodit ja kuittaamassa merkkivalot.

Lue lisää

Auton pikahuolto

Auton pikahuolto tarjoaa mahdollisuuden tuoda auton huoltoon nopeallakin varoajalla, myös ilman ajanvarausta. Huollamme kaikki automerkit ja hoidamme tarvittaessa mitkä tahansa huoltokohteet palvelevalla otteella. Auton pikahuoltoon lukeutuu niin polttoainesuodattimen vaihto, akun vaihto, polttimon vaihtoauton varoitus- ja merkkivalot sekä vikakoodien luku. Jos taas kaipaat laajempaa huoltoa, tutustu auton vuosihuolto tai määräaikaishuolto -palveluihin. Lisäksi meiltä onnistuvat käden käänteessä myös auton öljynvaihto sekä jarrupalojen ja jarrulevyjen vaihto. Muistathan lisäksi tutustua myös palveluhinnastoon.

Varaa aika helposti ajanvarauskalenterista

Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo