Automaattivaihteiston öljynvaihto

Automaattivaihteiston öljynvaihdot kokemuksella

Meillä Öljypisteellä on useiden vuosien ja tuhansien autojen kokemus automaattivaihteistojen koneellisesta öljynvaihdosta. Aloitimme Suomen korjaamokentän pioneereina vaihteistojen koneellisen huoltamisen, ja meille onkin kertynyt jo kymmenien tuhansien vaihteiston kokemus automaattien öljyhuolloista. Me todella tiedämme, mitä teemme!

Automaattivaihteistojen öljynvaihdot kaikkiin autoihin ja vaihteistoihin

Yleisimmät meillä huollettavat automaattivaihteistot ovat Mercedes-Benz:in 7-vaihteinen ja 9-vaihteinen vaihteisto, Volvon ja Fordin vaihteistot, BMW:n ZF6HP ja ZF8HP -vaihteistot sekä VAG (VW, Audi, Skoda) konsernin DSG-vaihteistot. Meillä on kokemusta myös hyvin harvinaisista vaihteistoista joten voit tuoda autosi meille huoltoon oli autosi tai vaihteistosi mitä mallia tahansa. Automaattihinnastosta näet hinnat hyvin moniin automerkkeihin ja vaihteistotyyppeihin.

Automaattivaihteiston toiminnan ja pitkän käyttöiän kannalta on ensiarvoisen tärkeää vaihtaa vaihteiston öljyt ja mahdollinen suodatin säännöllisesti. Nykyään suurin osa autonvalmistajista onkin jo määrittänyt automaattivaihteistolle huoltovälin, kun taas vanhempien autojen huolto-ohjelmaan vaihtoväliä ei ole merkitty. DSG-, DCT- ja Powershift-nimitystä käyttäville kaksoiskytkinvaihteistoille huoltoväliksi on usein määritetty 60 tuhatta kilometriä. Perinteisille turbiinitoimisille tai CVT-automaateille hyvä vaihtoväli on noin 60–100 tuhatta kilometriä.

Koneellinen automaattivaihteistojen öljynvaihto mullisti vaihteistojen huollon. Koneellisesti saadaan vanha, likaantunut ja ominaisuutensa menettänyt öljy vaihdettua nopeasti, siististi ja 100-prosenttisesti koko öljytilavuudelta, kun taas perinteisellä tyylillä vaihteiston öljyistä noin 40 % jäi järjestelmään. Koneellisessa vaihdossa pystytään myös käyttämään vaihteiston pesuun tarkoitettua huoltokemikaalia, joka poistaa vaihteistoon pinttynyttä likaa. 

Jos vaihteiston huoltoväli on päässyt venähtämään, suosittelemme ehdottomasti vaihteiston kemiallista pesua ennen öljynvaihtoa. Vaihdamme myös automaattien suodattimet vaihteistoihin, joissa sellainen on. 

Öljynvaihto kannattaa tehdä välittömästi, jos vaihteistossa on seuraavia ongelmia: epätasaiset vaihteenvaihdot, tehohävikki, ylimääräiset äänet, nykiminen tai vaihteiston luistaminen.

Valikoimastamme löytyy oikeat, ajoneuvon vaatimukset täyttävät öljyt sekä vaihteistokohtaiset suodattimet kaikkiin yleisimpiin automaattivaihteistoihin.

Automaattivaihteiston öljynvaihdon hinta:

Automaattivaihteiston öljynvaihto

Siirry automaattihinnastoon HINNASTO -napilla tai kysy hinta autoosi asiakaspalvelustamme.

Toimintaohjeet

Varaa aika automaattivaihteiston öljynvaihtoon ajanvarauskalenterin kautta. Jos haluat kysyä lisätietoja, hinta-arvion tai varata ajan puhelimitse, löydät yhteystietomme Ota yhteyttä sivulta. Ilmoittaudu henkilökunnalle saapuessasi automaattivaihteiston öljynvaihtoon.

Palveluhinnat

Katso automaattivaihteistojen yleisimmät huoltohinnat täältä.

Hinnastoon

Huoltotili

Palkkapäivä vasta tulossa ja auto huutaa huoltoa? Voit avata meille huoltotilin, jolla voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Hae huoltorahoitusta

Varaa aika palveluun

Varaa aika

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Katso lähin toimipiste

Toimipisteet

Asiakkaidemme kokemuksia palvelusta

"Todella hyvää palvelua Tikkurilan toimipisteeltä. Toimipisteeltä soitettiin ja kysyttiin lupaa vaihta huono huoltotulppa uuteen ja hintakin oli kilpailukykyinen. Teetin automaattivaihteiston öljynvaihdon."
Ari Ahonen
Tikkurila

Aiheesta lisää blogissamme

Automaattivaihteiston öljynvaihto ei onnistu itse, vaan paras tapa on antaa ammattilaisen toteuttaa automaattivaihteiston huuhtelu.

Automaattivaihteiston öljynvaihto

Automaattivaihteiston öljynvaihto takaa vaihteiston luotettavan toiminnan. Mutta mitä kaikkea sen osalta tulee osata...

Lue lisää

DSG öljynvaihto ja vaihteiston säännöllinen huolto

DSG öljynvaihto ja DSG-vaihteisto ovat aiheita, jotka herättävät kysymyksiä. Nyt löydät blogistamme vastaukset kaikkiin...

Lue lisää
Automaattivaihteiston huuhtelu suorittaa öljynvaihdon koko järjestelmän tilavuudelta.

Automaattivaihteiston huuhtelu

Automaattivaihteiston huuhtelu on vaihteiston huoltomenetelmä, jossa öljynvaihto suoritetaan koneellisesti koko järjestelmän...

Lue lisää
Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo