Suodattimet

Suodattimet kaikkiin autoihin

Kaikki auton suodattimien vaihdot onnistuvat toimipisteillämme ilman ajanvarausta tai öljynvaihdon yhteydessä. Lähes koko Suomen autokannan kattavasta valikoimastamme löytyy laadukkaat Filtron-suodattimet, jotka ovat osa MANN+HUMMEL-konsernia. Se on edelläkävijä suodatinteknologiassa, ja toimii johtavana alkuperäissuodatintoimittajana suurimmille autokonserneille.

Öljynsuodatin vaihdetaan aina jokaisen öljynvaihdon yhteydessä.

Raitisilmasuodatin, joka suodattaa ohjaamoon tulevaa ilmaa, täytyy vaihtaa vähintään kerran vuodessa. Käytämme laadukkaampia aktiivihiilisuodattimia, jotka suodattavat paremmin myös kaasumaisia epäpuhtauksia, ovat allergiaystävällisempiä eivätkä homehdu.

Huonokuntoinen tai huonolaatuinen ilmansuodatin voi päästää likaa lävitseen ja aiheuttaa moottorin ennenaikaista kulumista tai ilmamassamittarin rikkoutumisen. Täysin tukkeutunut ilmansuodatin taas aiheuttaa käyntiongelmia, kasvattaa polttoaineen kulutusta tai saa aikaan turbon rikkoutumisen. Ilmansuodattimen kunnon tarkistus hoituu öljynvaihdon yhteydessä aina veloituksetta.

Dieselautojen polttoainesuodatin vaihdetaan kerran vuodessa. Vaihto on hyvä ajoittaa syksylle ennen ensimmäisiä pakkasia, ettei suodattimeen kertynyt vesi jäädy ja katkaise matkantekoa.

Bensiiniautojen polttoainesuodatin suositellaan vaihdettavan noin 3–4 vuoden välein. Tukkeutunut polttoainesuodatin voi aiheuttaa käyntihäiriöitä tai kasvattaa polttoaineen kulutusta.

Suodattimien hinta

Ilmansuodattimen vaihto

Ilmansuodattimien hinnat vaihtelevat autokohtaisesti, maksaen yleensä 20-30€. Ilmansuodattimen vaihtotyö maksaa lisäksi noin 5€. Tarkat hinnat saat ottamalla meihin yhteyttä. Ilmansuodattimen tarkastus tehdään pyydettäessä öljynvaihdon yhteydessä veloituksetta.

Raitisilmasuodattimen vaihto

Raitisilmasuodattimien hinnat vaihtelevat autokohtaisesti. Yleisimmät aktiivihiiliraitisilmasuodattimet maksavat 25-45€. Raitisilmasuodattimen vaihtotyö maksaa lisäksi noin 5€. Tarkat hinnat saat ottamalla meihin yhteyttä. Raitisilmasuodattimen tarkastus tehdään pyydettäessä öljynvaihdon yhteydessä veloituksetta.

Polttoainesuodattimen vaihto

Suodattimien hinnat vaihtelevat autokohtaisesti, maksaen yleensä 20-60€. Kalleimmat jopa yli 100€. Polttoainesuodattimien vaihtotyö maksaa lisäksi yleensä 10-30€. Tarkat hinnat saat ottamalla meihin yhteyttä.

Toimintaohjeet

Kaikki auton suodattimien vaihdot onnistuvat pisteillämme ilman ajanvarausta tai öljynvaihdon yhteydessä. Kun saavut paikalle, ilmoittaudu henkilökunnallemme joko hallissa tai kassalla. Henkilökuntamme opastaa ja ohjeistaa sinua ja heidän kanssa voit sopia tarvittavista toimenpiteistä.

Palveluhinnat

Suodattimien hinnat vaihtelevat paljon autokohtaisesti. Tarkat hinnat saat ottamalla meihin yhteyttä. Yleisimmät ilmansuodattimet maksavat 20-30€ ja yleisimmät aktiivihiiliraitisilmasuodattimet maksavat 25-45€. Tästä linkistä pääset öljynvaihdon esimerkkihinnastoon.

Hinnastoon

Huoltotili

Palkkapäivä vasta tulossa ja auto huutaa huoltoa? Voit avata meille huoltotilin, jolla voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Hae huoltorahoitusta

Varaa aika palveluun

Varaa aika

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Katso lähin toimipiste

Toimipisteet

Aiheesta lisää blogissamme

Koska polttoainesuodatin pitää vaihtaa?

Koska polttoainesuodattimen vaihto on ajankohtainen ja mitä likaantunut polttoainesuodatin tai epäpuhtaudet...

Lue lisää

Auton moottorin ilmansuodatin

Auton ilmansuodatin ennaltaehkäisee moottorin kulumista ja komponenttien rikkoutumista. Mutta kuinka usein se pitää vaihtaa...

Lue lisää

Auton raitisilmasuodatin

Auton raitisilmasuodatin puhdistaa autoon kulkeutuvan ilman hajuista ja epäpuhtauksista. Mutta mitä jos se tukkiutuu tai mitä...

Lue lisää
Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo