Meille töihin

Töihin meille!

Öljypiste on suomalainen aidosti työntekijöidensä hyvinvoinnista välittävä työpaikka, jolle jokainen työntekijä on kultaa kalliimpi. Me haluamme intohimolla työhönsä suhtautuvia työntekijöitä ja haluamme pitää heistä kiinni. Meille pitkät työ-urat ja työssä viihtyminen on kunnia-asia.

Meillä ei tarvitse olla koko päivää pää pyöränkaaren sisällä, vaan saat toimia koko palvelun ajan asiakkaan matkassa, työn vastaanotosta aina laskutukseen asti. Saat olla yksi tärkeä osa yhteenhitsautunutta tiimiä, jonka kanssa viihdytään 8h päivässä. Työntekoa meillä ei parhaimmillaan edes miellä työnteoksi.

Katso lisää: ura.oilpoint.fi

Lue painikkeen alta työntekijöiden kommentit Öljypisteestä ja katso alla olevat videot.

Otto Ville Piiroinen
- Autonasentaja, Joensuu, 2 vuotta kokemusta.
Oton kommentit Öljypisteestä: Hyvä työporukka ja hyvät edut. Omia autoja saa laitella firman hallissa ja tätä kautta saa halvemmalla varaosiakin. Olen tykännyt. Epäilin asiakaspalvelua ensin, mutta olen huomannut, että sekin on mukavaa. Ettei työ ole pelkästään auton huoltamista. Siihen kuuluu myös töiden vastaanottoa ja huoltojen varailua. Tämä on paljon monipuolisempi työ kuin moni luulee. On kiva, kun pääsee itse asiakkaiden kanssa sopimaan, mitä autolle tehdään. Varsinkin uudemmissa autoissa on niin paljon erilaisia öljyluokituksia, että siinä oli kyllä opettelemista. Mutta, kun oppi etsimään tietoa ja käyttämään ohjelmia, niin sekin alkoi sujua. Hyvin työkaverit opettivat ja perehdyttivät, oli helppo tulla tänne hommiin.
Tuomas Hassinen
- Autonasentaja, Helsinki, 4 vuotta kokemusta.
Näin Tuomas tiivistää Öljypisteen meiningin: "Kivat työkaverit, mukava duuni ja hyvät työsuhde-edut". Tuomas tuli Tikkurilan Öljypisteelle kesätöihin ammattikoulun ensimmäisenä kesänä vuonna 2018. Syksyllä Tuomas palasi kouluun, mutta joulun jälkeen jatkoi oppisopimuksella Öljypisteellä. Siitä asti Tuomas on viihtynyt Tikkurilan pisteellä. Tuomaksella on homma jo muutaman vuoden rutiinilla hyvin hallussa, mutta jos joskus tarvitsee apua, sitä on hyvin tarjolla. “Aina välillä pyydän jonkun kaveriksi.” Apua saa myös Öljypisteen whatsapp-ryhmästä, josta vastaus tulee nopeasti. Myös firman tarjoamille työterveyspalveluille on ollut käyttöä. Keväällä 2020 pohjeluu napsahti poikki lätkävuorolla. Jalka piti leikata, mutta onni onnettomuudessa oli, että Öljypisteen työtekijöilleen tarjoama tapaturmavakuutus korvasi kaiken.
Pasi Liukko
- Aluepäällikkö, pääkaupunkiseutu, 3,5 vuotta kokemusta.
Näin Pasi tiivistää viihtymisen Öljypisteellä: "Tykkään työstä senkin takia, että johto luottaa minuun. Täällä on vapaa, reilu ja rehti meininki. On selvät raamit ja pelisäännöt, mutta niiden sisällä saa toimia tosi vapaasti.” Ennen Öljypistettä kokemusta oli kertynyt merkkikorjaamoista asentajana, työnjohtajana ja korjaamopäällikkönä melkein 20 vuotta. "Kun Öljypisteeltä soitettiin, homma kolahti heti.” “Tykkään tästä konseptista. Täällä en ole pomo, joka vääntää exceliä, vaan saan olla päivittäisessä työssä mukana.” Pääkaupunkiseudun aluepäällikkö Pasi kehittää alueensa pisteiden toimintaa, mutta on varsinkin kesällä lähes päivittäin tiskillä tai kädet konepellin alla. Pasi kiittelee Öljypisteen työkulttuuria. Esimiehet ovat lähellä työntekijöitä ja toimitusjohtaja käy säännöllisesti toimipisteillä. Kaikkia on helppo lähestyä. Pojat kokee, että ollaan kaikki samalla viivalla ja yhdessä tehdään.
Maiju Aaltonen
- Asiakaspalvelija/huoltoneuvoja. 2 vuotta kokemusta.
Maijun kokemus Öljypisteestä: “Huomaa, että täällä panostetaan työntekijöiden viihtymiseen. Aina, kun onnistutaan, saadaan palkinto. Se motivoi tosi paljon.” Maiju Aaltonen kiinnostui autoista jo pikkutyttönä. Nykyään hän jakaa asiantuntemustaan Öljypisteen huoltoneuvonnassa Lahdessa. “On kiva puhua ihmisten kanssa. Tykkään asiakaspalvelusta, se on parasta. Ja se, että päivät eivät ole samanlaisia. Ikinä ei voi tietää millaisia asiakkaita on liikkeellä.”, Maiju kertoo. Autoasentajan koulutuksen saanut Maiju teki aikoinaan vuoden asentajan töitä, sitten riitti. Seuraavat kymmenen vuotta kuluivat varaosamyyjänä ja myymäläpäällikkönä. Öljypisteellä hän on viihtynyt hyvin. Mikäs on viihtyessä, sillä Öljypisteellä “asiat hoituvat” kuten Maiju sen ilmaisee. “On hyvät työkalut ja kaikkea kehitetään koko ajan. Jos ehdottaa jotain, siitä otetaan heti koppi. Esimerkiksi jos sanon, että meidän myyntiohjelmassa pitäisi olla tällainen ominaisuus, niin parannus tulee nopeasti.”
Atte Salo
- Asiakaspalvelija/huoltoneuvoja. 5 vuotta kokemusta.
Öljypisteen huoltoneuvonnassa asiakkaita palvelee SM-tason endurokuski Atte Salo. Työn ja huippu-urheilun yhdistäminen onnistuu kätevästi, koska Öljypisteellä työnantaja joustaa. “Jos täytyy lähteä vaikka perjantaina töistä vähän aiemmin kisojen takia, voin tehdä ne tunnit sisään”, Atte kertoo. Urheilua ja moottoreita harrastavalle nuorukaiselle Öljypisteen työsuhde-edut osuvat kuin nyrkki silmään. “Teen kaikki huollot kolmeen autooni Öljypisteen hallissa. Myös Epassista on iso hyöty, koska käyn kiipeilemässä, uimassa ja hierojalla.” Ammattikorkeassa opiskellut Atte pääsi nelisen vuotta sitten harjoitteluun Lahden Öljypisteen halliin. “Tosi hyvin täällä otettiin vastaan. Mulla ei ollut muuta kokemusta kuin se, mitä olin itse autoharrastuksessa oppinut. Sain harjoitella helpommilla hommilla, ja kun ne alkoivat hoitua, pääsin vaativampien hommien kimppuun. Pääsin tekemään itse ja sain apua aina, kun tarvitsin. Se oli mulle paras mahdollinen tapa oppia ” Atte painoi hommia hallissa pari vuotta koulun ohella. Vuoden 2021 alussa Öljypisteelle perustettiin huoltoneuvonta, ja hän siirtyi haalarihommista tietokoneen ääreen. Atte varaa aikoja, laskee huoltotarjouksia ja selvittää oikeat öljyt ja osat kunkin asiakkaan autoon.

Töihin Öljypisteelle!

Öljynvaihtoa ammattitaidolla jo vuodesta 1985

Öljypisteeltä öljynvaihdot aikaa varaamatta

Varaa aika helposti ajanvarauskalenterista

Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo