Öljynvaihto moottoriin

Öljynvaihto on tärkein autohuolto

Auton moottorin öljyt on vaihdettava Suomen haastavissa olosuhteissa vähintään kerran vuodessa tai 10–20 tuhannen kilometrin välein. Oikean öljyn valinta on yhtä tärkeää kuin öljyjen säännöllinen vaihto, sillä se vaikuttaa auton käyttöikään. Öljypisteen kattavasta valikoimasta löytyy varmasti autoosi sopiva öljy.

Auton öljynvaihto voidaan hoitaa tuttuun tapaan ilman ajanvarausta, mutta halutessasi voit myös varata ajan sähköisen ajanvarauksen kautta. Voit odotella öljynvaihdon valmistumista kahvikupin äärellä asiakastiloissamme.

Moottorin öljynvaihto on tärkein auton huoltokohteista. Jokaisella automerkillä ja vuosimallilla on omat, tarkat moottoriöljyvaatimuksensa.  Öljyn valinnassa kannattaakin aina noudattaa autovalmistajan ohjeita. Vääräntyyppisen öljyn käyttö kun voi aiheuttaa moottorivaurion tai esimerkiksi hiukkasloukun ennenaikaisen tukkeutumisen. 

Kun käytät autosi öljynvaihdossa meillä, voit olla varma, että autoosi on laitettu oikea, ajoneuvon vaatimusten mukainen öljy. Seuraamme korjaamokentän kärjessä uusia öljyvaatimuksia, ja valikoimastamme löytyykin oikea öljy myös uusimpiin ja harvinaisimpiin autoihin. 

Olet myös tervetullut keskustelemaan henkilökuntamme kanssa öljynvaihtoasioista. Näin saat uusinta tietoa voiteluaineista ja öljynvaihdosta.

Öljynvaihdon hinta

Öljynvaihto moottoriin

Siirry öljynvaihtohinnastoon HINNASTO -napilla tai kysy hinta autoosi asiakaspalvelustamme.

Toimintaohjeet

Öljynvaihtoon voit poiketa ilman ajanvarausta tai varata ajan kalenteristamme. Kun saavut paikalle, ilmoittaudu henkilökunnallemme joko hallissa tai kassalla. Henkilökuntamme opastaa ja ohjeistaa sinua huoltoon liittyvissä asioissa. Helppoa! Eikö?

Palveluhinnat

Öljynvaihdon hinta on aina autokohtainen ja riippuvainen mm. käytettävän öljyn merkistä, laadusta ja määrästä. Viitteellisen esimerkkihinnaston näet tästä.

Hinnastoon

Huoltotili

Palkkapäivä vasta tulossa ja auto huutaa huoltoa? Voit avata meille huoltotilin, jolla voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Hae huoltorahoitusta

Varaa aika palveluun

Varaa aika

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Katso lähin toimipiste

Toimipisteet

Asiakkaidemme kokemuksia palvelusta

"Palvelu oli erittäin hyvää ja nopeaa."
Jani Kaurio
"Todella hyvää palvelua Tikkurilan toimipisteeltä. Toimipisteeltä soitettiin ja kysyttiin lupaa vaihta huono huoltotulppa uuteen ja hintakin oli kilpailukykyinen. Teetin automaattivaihteiston öljynvaihdon."
Ari Ahonen
Tikkurila
"Oikein ystävällistä ja asiallista sekä ripeää palvelua Herttoniemen toimipisteessä."
Petra Leppäniemi
Herttoniemi

Aiheesta lisää blogissamme

Dieselauton pakollinen varuste hiukkassuodatin voi tukkeutua helposti, jos et huolehdi siitä oikein.

Hiukan hiukkassuodattimista

Hiukkassuodatin on nykyisten dieselautojen pakollinen varuste, joka aiheuttaa usein harmaita hiuksia ja taloudellisia...

Lue lisää
Öljynvaihto on yksi autosi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä.

Mitä öljyä autoon kuuluu laittaa?

Se mitä öljyä autoon laitetaan ei ole yhdentekevää, sillä ajoneuvon valmistajan määrittämiä öljyvaatimuksia tulee seurata...

Lue lisää

Lumilauta autoon ja menoksi

Lapin lumiset maisemat houkuttelevat – seuraava lomareissu suuntautuukin sinne! Lumilauta vaan katolle ja menoksi. EIKU.......

Lue lisää
Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo