Ilmastointihuolto

Auton ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite on syytä huoltaa vähintään 3 vuoden välein ja silloin, kun ilmastointi vielä toimii. Kun huollatat autosi ilmastoinnin säännöllisesti, varmistat, että ilmastointi puhaltaa kylmää ilmaa helteillä ja autosi kuluttaa vähemmän. Säännöllisellä huollolla vältät kalliit ilmastoinnin korjaukset ja säästät rahaa.

Auton ilmastointihuolto maksaa 75 € R134A kylmäaineella ja 99 € uudemmalla R1234YF kylmäaineella. Sivun alaosasta näet hinnat ja voit varata ajan ilmastointihuoltoon.

Suurin osa saapuu ilmastointihuoltoon liian myöhään, kun ilmastointi on jo lakannut toimimasta. Tätä voisi verrata auton viemiseen öljynvaihtoon silloin, kun moottori on jo leikannut kiinni. Kun ilmastointi lakkaa toimimasta, järjestelmään kondensoitunut vesi tai kylmäaineen vajauden aiheuttama puutteellinen voitelu on todennäköisesti jo ehtinyt rikkoa järjestelmän.

Ilmastointihuoltomme sisältää aina kylmäaineen, uv-väriaineen, kompressoriöljyn, järjestelmän kuivauksen ja toiminnan tarkastuksen. Desinfioimalla järjestelmän ja vaihtamalla raitisilmasuodattimen saat ajoneuvoosi raikkaan ja bakteerittoman sisäilman.

Vuoden 2011 jälkeen tyyppihyväksytyn auton tai vuoden 2017 jälkeen käyttöön otetun auton ilmastointilaitteessa käytetään uutta R1234YF-kylmäainetta, jonka ilmastoa lämmittävä arvo on vanhaa R134A-kaasua pienempi. Jos et tiedä, kumpi kylmäaine autossasi on, voit aina soittaa asiakaspalveluumme.

Ilmastointihuolto maksaa R134A kylmäaineella 75€.

Ilmastointihuollon hinta

Ilmastointihuolto R134A kylmäaineella

Sisältää ilmastointikaasun R134a.

75 €

ILMASTOINTIHUOLLON YHTEYDESSÄ:
Desinfiointi

Desinfiointi ja raitisilmasuodattimen tarkistus.

20 €

ILMASTOINTIHUOLTO JA VALITUT LISÄPALVELUT YHTEENSÄ:

75


Ilmastointihuolto R1234YF kylmäaineella

Auton ilmastointihuolto uudella R1234yf kylmäaineella. Hinta sisältää 100 grammaa kylmäainetta. (yleensä riittävä määrä jos auton ilmastointi on toimiva) Ylimenevä kylmäaine 20€ / 100 grammaa. Onnistuu toistaiseksi seuraavilla pisteillämme: Helsinki Tikkurila, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti Laune, Mikkeli, Tampere Lielahti, Vaasa.

99 €

ILMASTOINTIHUOLLON YHTEYDESSÄ:
Desinfiointi

Desinfiointi ja raitisilmasuodattimen tarkistus.

20 €

ILMASTOINTIHUOLTO JA VALITUT LISÄPALVELUT YHTEENSÄ:

99

Toimintaohjeet

Varaa aika ilmastointihuoltoon ajanvarauskalenterin kautta. Jos haluat kysyä lisätietoja, hintaa tai varata ajan puhelimitse niin katso yhteystietomme Ota yhteyttä sivulta. Kun saavut ilmastointihuoltoon niin ilmoittaudu henkilökunnalle.

Palveluhinnat

R134A kaasulla ilmastointihuolto 75€ tai laajempi ilmastointihuolto 95€ (sisältäen järjestelmän desinfioinnin ja raitisilmasuodattimen kunnon tarkistuksen.) R1234YF kaasulla varustettujen ilmastointihuolto onnistuu toistaiseksi seuraavilla pisteillämme: Helsinki Tikkurila, Helsinki Herttoniemi, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti Laune, Lahti Kivistönmäki, Lappeenranta, Lappeenranta, Mikkeli, Tampere Lielahti.

Hinnastoon

Huoltotili

Palkkapäivä vasta tulossa ja auto huutaa huoltoa? Voit avata meille huoltotilin, jolla voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Hae huoltorahoitusta

Varaa aika palveluun

Varaa aika

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Katso lähin toimipiste

Toimipisteet

Aiheesta lisää blogissamme

Ilmastointihuolto tulee teettää vähintään kolmen vuoden välein.
15.06.2020

Auton ilmastointihuolto pitää tehdä säännöllisesti

Huolletulla ilmastoinnilla matkanteosta voi nauttia myös kesähelteillä ja hikipisarat jättää vuodatettavaksi grillikilojen...

Lue lisää
Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Teboil logo
Fuchs logo
Bluechem logo
EU rahasto logo
Vipuvoimaa EU:lta logo