Vuosihuolto

Vuosihuolto

Öljypisteen kattavalla Vuosihuolto-paketilla varmistat autosi kunnollisen toiminnan.

Huoltoon kuuluu moottoriöljyn (max. 4 litraa) ja öljynsuodattimen vaihdon lisäksi mm. seuraavat tarkastukset: Ilmansuodattimen, raitisilmasuodattimen, polttoainesuodattimen kunto. Jäähdytinnesteen pakkaskestävyys ja määrä. Jarru-ja kytkinnesteen kiehumispiste ja määrä. Lasinpesunesteen täyttö veloituksetta ja sulkien kunnon tarkistus. Akun kunto ja elinikä prosentteina. Sytytystulppien kunto. Moottorin ja vaihteiston öljyvuotojen tarkistus. Vaihteistoöljyn (peräöljyjen) määrän ja kunnon tarkistus.  Alustan kunnon, murrosnivelten suojakumien ja  pakoputkiston tarkistus. Jarrupalojen ja levyjen kuluneisuuden tarkistus. Renkaiden kulutuspinnan ja rengaspaineiden tarkistus/lisäys. Valojen tarkastus ja ajovalojen suuntaus.

Jos löydämme huollossa likaantuneita suodattimia, palaneita polttimoita, tai muuta huomioitavaa kysymme niihin aina ensiksi sinulta luvan ennen kuin teemme lisäkuluja.

Tämä on erinomainen huolto hieman iäkkäämmille tai paljon ajetuille autoille, jotka ovat jo ohittaneet takuuajan ja joista halutaan silti pitää  hyvää huolta! Takuunalaisille ajoneuvoille suosittelemme määräaikaishuoltoa, jonka huoltokohteet auton valmistaja on määrittänyt ja näin ollen auton takuu säilyy.

Ja mitä se maksaa? Koko paketin hinta on: 

  • Täyssynteettisellä 5W-40 öljyllä 125€
  • Täyssynteettisellä 0W-40/5W-30 öljyllä 140€
  • 5W-30 longlife-öljyllä 155€
  • + mahdolliset lisätyöt ja tuotteet

Vuosihuollon ajanvaraukseen alla olevasta linkistä!

Varaa aika huoltoon

Copyright © Öljypiste 2018. All Rights Reserved.

Verkkosivusto atFlow Oy