Polttoainesuodattimen vaihto

Polttoainesuodattimet vaihdettuna

Polttoainesuodatin vaihdetaan dieselautoihin kerran vuodessa. Vaihto on hyvä ajoittaa syksylle ennen ensimmäisiä pakkasia, ettei suodattimeen kertynyt vesi jäädy ja katkaise matkantekoa.

Bensiiniautojen polttoainesuodatin suositellaan vaihdettavan noin 3–4 vuoden välein. Tukkeutunut polttoainesuodatin voi aiheuttaa käyntihäiriöitä tai kasvattaa polttoaineen kulutusta.

Polttoainesuodattimien vaihdot onnistuvat toimipisteissämme ilman ajanvarausta. Valikoimassamme on laadukkaat Filtron-polttoainesuodattimet niin bensiini- kuin dieselautoihinkin. Filtron-suodattimet ovat osa MANN+HUMMEL-konsernia, joka on edelläkävijä suodatinteknologiassa ja toimii johtavana alkuperäissuodatintoimittajana suurimmille autokonserneille.

Lue blogistamme, mitä likaantunut polttoainesuodatin tai epäpuhtaudet polttoainejärjestelmässä aiheuttavat.

Polttoainesuodattimen hinta

Polttoainesuodattimen vaihto

Suodattimien hinnat vaihtelevat autokohtaisesti, maksaen yleensä 20-60€. Kalleimmat jopa yli 100€. Polttoainesuodattimien vaihtotyö maksaa lisäksi yleensä 10-30€. Tarkat hinnat saat ottamalla meihin yhteyttä.

Toimintaohjeet

Polttoainesuodattimen vaihto onnistuu pisteillämme ilman ajanvarausta tai öljynvaihdon yhteydessä. Voit varata ajan myös ajanvarauskalenterista. Kun saavut paikalle, ilmoittaudu henkilökunnallemme joko hallissa tai kassalla. Henkilökuntamme opastaa ja ohjeistaa sinua ja heidän kanssa voit sopia tarvittavista toimenpiteistä.

Palveluhinnat

Suodattimien hinnat vaihtelevat paljon autokohtaisesti. Tarkan hinnan saat ottamalla meihin yhteyttä.

Hinnastoon

Huoltotili

Palkkapäivä vasta tulossa ja auto huutaa huoltoa? Voit avata meille huoltotilin, jolla voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Hae huoltorahoitusta

Varaa aika palveluun

Varaa aika

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Katso lähin toimipiste

Toimipisteet

Aiheesta lisää blogissamme

Koska polttoainesuodatin pitää vaihtaa?

Koska polttoainesuodattimen vaihto on ajankohtainen ja mitä likaantunut polttoainesuodatin tai epäpuhtaudet...

Lue lisää
Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo