Polttoainesuodattimen vaihto

Polttoainesuodattimet vaihdettuna

Polttoainesuodatin vaihdetaan dieselautoihin kerran vuodessa. Vaihto on hyvä ajoittaa syksylle ennen ensimmäisiä pakkasia, ettei suodattimeen kertynyt vesi jäädy ja katkaise matkantekoa.

Bensiiniautojen polttoainesuodatin suositellaan vaihdettavan noin 3–4 vuoden välein. Tukkeutunut polttoainesuodatin voi aiheuttaa käyntihäiriöitä tai kasvattaa polttoaineen kulutusta.

Polttoainesuodattimien vaihdot onnistuvat toimipisteissämme ilman ajanvarausta. Valikoimassamme on laadukkaat Filtron-polttoainesuodattimet niin bensiini- kuin dieselautoihinkin. Filtron-suodattimet ovat osa MANN+HUMMEL-konsernia, joka on edelläkävijä suodatinteknologiassa ja toimii johtavana alkuperäissuodatintoimittajana suurimmille autokonserneille.

Lue blogistamme, mitä likaantunut polttoainesuodatin tai epäpuhtaudet polttoainejärjestelmässä aiheuttavat.

Ilmastointihuolto hinnasto

Ilmastointihuolto R134A kylmäaineella

Sisältää ilmastointikaasun R134a.

75 €

Palvelun yhteydessä:
Desifiointi

Auton ilmastointihuolto ja desifiointi. Sisältää ilmastointikaasun R134a, desifioinnin ja raitisilmasuodattimen tarkistuksen.

20 €

Palvelu ja valitut lisäpalvelut yhteensä:

75


Ilmastointihuolto R1234YF kylmäaineella

Auton ilmastointihuolto uudella R1234yf kylmäaineella. Hinta sisältää 100 grammaa kylmäainetta (yleensä riittävä määrä jos auton ilmastointi on toimiva). Ylimenevä kylmäaine 20€ / 100 grammaa.

75 €


Suodattimien hinnat vaihtelevat paljon autokohtaisesti

Yleisimmät ilmansuodattimet maksavat 20-30€ ja yleisimmät aktiivihiiliraitisilmasuodattimet maksavat 25-45€. Tarkat hinnat saat ottamalla meihin yhteyttä.

Toimintaohjeet

Polttoainesuodattimen vaihto onnistuu pisteillämme ilman ajanvarausta tai öljynvaihdon yhteydessä. Voit varata ajan myös ajanvarauskalenterista. Kun saavut paikalle, ilmoittaudu henkilökunnallemme joko hallissa tai kassalla. Henkilökuntamme opastaa ja ohjeistaa sinua ja heidän kanssa voit sopia tarvittavista toimenpiteistä.

Palveluhinnat

Suodattimien hinnat vaihtelevat paljon autokohtaisesti. Tarkan hinnan saat ottamalla meihin yhteyttä.

Hinnastoon

Huoltotili

Palkkapäivä vasta tulossa ja auto huutaa huoltoa? Voit avata meille huoltotilin, jolla voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Hae huoltorahoitusta

Varaa aika palveluun

Varaa aika

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Katso lähin toimipiste

Toimipisteet

Aiheesta lisää blogissamme

22.10.2019

Koska polttoainesuodatin pitää vaihtaa?

Koska polttoainesuodatin pitää vaihtaa ja mitä likaantunut polttoainesuodatin tai epäpuhtaudet polttoainejärjestelmässä aiheuttavat?

Lue lisää
Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Teboil logo
Fuchs logo
Bluechem logo
EU rahasto logo
Vipuvoimaa EU:lta logo