Automaatti­hinnasto

Automaattivaihteiston öljynvaihdon hinnasto

Automaattivaihteiston öljynvaihdon hinta on yleensä 200 - 500 €. Useimmissa tapauksissa automaattivaihteiston öljynvaihdon hinta on 260 €, lisäksi vaihteiston pesu tarvittaessa 60 €. Hinnat vaihtelevat automerkeittäin, tarkemmat merkkikohtaiset hinnat löydät rullaamalla sivua alaspäin. Teemme pääosin kaikki öljynvaihdot huuhtelemalla koneellisesti, jolloin öljytilavuudesta vaihtuu 100 %.

Automaattivaihteiston öljynvaihdon hinta sisältää vaihtotyön ja ajoneuvon laatuvaatimukset täyttävän öljyn. Jos vaihteistossa on suodatin, löydät hinnastosta myös suodattimen vaihdon hintatiedot. Hinta sisältää suodattimen, vaihtotyön sekä suodattimen vaihdossa tarvittavat öljyt.

Öljynvaihdon voit varata rullamalla sivua alaspäin ja sieltä automerkkikohtaisesta hinnastosta. Ajan varauksen voit tehdä myös soittamalla toimipisteeseemme.

Jos olet epävarma tai et löydä hinnastosta autoosi sopivia hintatietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Öljynvaihto kaikkiin merkkeihin!

Tiesitkö, että teemme vaihteistoöljynvaihdot lähes kaikkiin merkkeihin. Teemme öljynvaihdot myös harvinaisempiin autoihin ja uusiin malleihin. Ota rohkeasti yhteyttä.

Vaihteiston pesu

Vaihteistoon pinttyy likaa ajan saatossa ja siksi suosittelemme vaihteistolle kemiallista sisäpesua, mikäli edellisestä öljynvaihdosta on kulunut jo yli 60 tkm.

Kemiallisella pesulla vaihteistoon pinttynyt lika saadaan irroitettua turvallisesti ja poistettua vanhan öljyn mukana.

Puhdistetussa vaihteistossa uusi öljy pysyy kirkkaana ja käyttökelpoisena pidempään.

Automaattiöljynvaihto

Useiden vuosien ja tuhansien huollettujen vaihteistojen kokemuksella, me todella tiedämme, mitä teemme! Huolletulla vaihteistolla vältät kalliit korjaukset ja vaihteiston toiminta on taattu.

Tutustu lisää palveluun

Varaa aika helposti ajanvarauskalenterista

Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo