Mobil Delvac Modern Advanced Protection SCA

Mobil Delvac Modern Advanced Protection SCA

Vanha nimi: Mobil Delvac XHP Ultra LE SCA 5W-30

Mobil Delvac Ultra Advancesd Protection SCA 5W-30 on erittäin suorituskykyinen synteettinen dieselmoottoriöljy, joka on kehitetty tarjoamaan ensiluokkainen suojaus ja paremman polttoainetalouden potentiaali vaativissa maantieolosuhteissa toimiville, nykyaikaisille, suorituskykyisille ja matalapäästöisille moottoreille.

Moottoriöljy on erityisesti kehitetty vastaamaan Scania LDF-4 -vaatimuksia. Viimeisimmän Scania-vaatimuksen täyttämisen lisäksi sitä voidaan käyttää, kun vaatimuksena on ACEA E6 tai E7.

Moottoriöljy on valmistettu edistyneistä synteettisistä perusöljyistä, joiden ansiosta sillä on hyvä juoksevuus alhaisissa lämpötiloissa ja hyvä viskositeetin säilyminen kuumissa oloissa, pieni haihtuvuus sekä paremman polttoainetalouden potentiaali. Kehittynyt lisäaineistus on suunniteltu auttamaan päästövähennysjärjestelmien, kuten dieselhiukkassuodattimien (DPF), käyttöiän pidentämistä ja tehokkuuden ylläpitämistä. Useimmat koneenrakentajat käyttävät DPF-tekniikkaa saavuttaakseen nykyaikaisille kuorma- ja linja-autoille asetetut päästörajoitusvaatimukset.

contact-us-icon

Tarkemmat tuotetiedot

Tuotetiedot (pdf)
contact-us-icon

Kysy lisää

Ota yhteyttä
Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Fuchs logo
Bluechem logo