Mobil moottoripyöräöljyt

Mobil moottoripyöräöljyt

Mobil 1 Racing 4T 15W-50

Moottoripyöräöljy

Tuotetiedot

Mobil EXTRA 4T 10W-40

Moottoripyöräöljy

Tuotetiedot

Mobil 1 Racing 2T

Mobil 1 Racing 2T on erittäin suorituskykyinen, täyssynteettinen kaksitahtimoottoriöljy, joka täyttää tai ylittää suuritehoisten moottoripyörien ja -kelkkojen sekä laihaa öljy-/polttoaineseosta käyttävien moottorisahojen ja muiden kaksitahtimoottoreiden asettamat tiukimmatkin suorituskykyvaatimukset.Öljy voitelee ja suojaa erinomaisesti kulumiselta korkeissakin lämpötiloissa ja ehkäisee savuttamisen lähes kokonaan.

Mobil 1 Racing 2T -öljy sopii erinomaisesti käyttökohteisiin, jotka vaativat API TC ja JASO FD -luokituksen mukaista suorituskykyä. Tuote auttaa antamaan erinomaisen suorituskyvyn jopa kaikkein ankarimmissa käyttöolosuhteissa.

Tuotetiedot

Mobil 2-Stroke Snowmobile

Moottorikelkkoihin

Tuotetiedot

Mobil Extra 2T

Mobil Extra 2T on erittäin suorituskykyinen, synteettinen, savuttamaton kaksitahtimoottoriöljy, joka täyttää moottoripyörien, -kelkkojen ja - sahojen voitelulle asetetut tiukat suorituskykyvaatimukset. Mobil Extra 2T on esiohennettu, mikä helpottaa sen sekoittamista polttoaineeseen. Mobil Extra 2T -öljy valmistetaan korkealaatuisista mineraaliperusöljyistä sekä erittäin suorituskykyisistä synteettisistä perusöljyistä.

Edistyksellisen lisäaineistuksen ansiosta moottori pysyy puhtaana ja savuttaa vähemmän.

API TC, Jaso FC, Iso E-GC

Tuotetiedot
Filtron logo
Castrol logo
Shell logo
Mobil logo
Teboil logo
Fuchs logo
Bluechem logo
EU rahasto logo
Vipuvoimaa EU:lta logo